Revista Design
Revista Design
Rroje

Alpha Series

Rroje Seria Alpha është një rruajtës kompakt, gjysëm profesional, që mund të trajtojë detyrat themelore për kujdesin e fytyrës. Gjithashtu një produkt që ofron zgjidhje higjienike me qasje inovative të kombinuar me estetikë të bukur. Thjeshtësia, minimalizmi dhe funksionaliteti i kombinuar me ndërveprimin e lehtë të përdoruesit ndërton bazat e projektit. Përvoja e gëzueshme e përdoruesit është çelësi. Këshillat mund të hiqen lehtësisht nga rroje dhe futen në pjesën e ruajtjes. Dock është projektuar për të ngarkuar rroje dhe pastrimin e këshillave të mbështetura me UV Light brenda pjesës së ruajtjes.

Pajisje Me Shumë Funksione Portative

Along with

Pajisje Me Shumë Funksione Portative Projekti ofron një përvojë jetësore të lëvizshme për turmën në natyrë, e cila kryesisht është e ndarë në dy pjesë: trupi kryesor dhe modulet që mund të ndryshohen. Trupi kryesor përfshin funksionet e karikimit, furçës së dhëmbëve dhe rruajtjes.Pajisjet përfshijnë furçën e dhëmbëve dhe kokën e rruajtjes. Origjinal frymëzimi për produktin erdhi nga njerëz që duan të udhëtojnë dhe bagazhet e tyre të grumbulluara ose të humbura, kështu që paketa e lëvizshme, e gjithanshme u bë produkti po pozicionohet. Tani shumë njerëzve u pëlqen të udhëtojnë, kështu që produktet e lëvizshme po bëhen zgjedhja. Ky produkt përputhet me kërkesën e tregut.

Shtrati I Maces

Catzz

Shtrati I Maces Kur projektonit shtratin e maceve Catzz, frymëzimi u mor nga nevojat e maceve dhe pronarëve ashtu dhe nevoja për të bashkuar funksionin, thjeshtësinë dhe bukurinë. Ndërsa vëzhgonin macet, tiparet e tyre unike gjeometrike frymëzuan formën e pastër dhe të njohur. Disa modele karakteristike të sjelljes (p.sh. lëvizja e veshit) u përfshinë në përvojën e përdoruesit të maces. Gjithashtu, duke pasur parasysh pronarët, qëllimi ishte që të krijonin një pjesë të mobiljeve që ata mund të personalizonin dhe të shfaqnin me krenari. Për më tepër, ishte e rëndësishme të sigurohej mirëmbajtje e lehtë. Të gjitha këto mundësojnë modelin e hijshëm, gjeometrik dhe strukturën modulare.

Mobiljet Luksoze

Pet Home Collection

Mobiljet Luksoze Pet Home Collection është një mobilje për kafshët shtëpiake, e zhvilluar pas një vëzhgimi të vëmendshëm të sjelljes së miqve me katër këmbë brenda mjedisit të shtëpisë. Koncepti i dizajnit është ergonomia dhe bukuria, ku mirëqenia nënkupton ekuilibrin që kafsha gjen në hapësirën e saj brenda ambientit të shtëpisë dhe dizajni synohet si një kulturë e të jetuarit në shoqërinë e kafshëve shtëpiake. Një përzgjedhje e kujdesshme e materialeve thekson format dhe veçoritë e secilës pjesë të mobiljeve. Këto objekte, duke zotëruar autonomi bukurie dhe funksioni, kënaqin instinktet e përkëdhelur dhe nevojat estetike të ambientit të shtëpisë.

Transportuesi I Kafshëve Shtëpiake

Pawspal

Transportuesi I Kafshëve Shtëpiake Transportuesi Pawspal Pet do të kursejë energjinë dhe do të ndihmojë pronarin e kafshës shtëpiake të dorëzojë shpejt. Për konceptin e dizajnit Pawspal transportues kafshësh të frymëzuar nga Space Shuttle, të cilat mund t'i çojnë kafshët e tyre të bukura kudo që dëshirojnë. Dhe nëse kanë një kafshë më shumë, ata mund të vendosin një tjetër në krye dhe të bashkojnë rrotat në fund për të tërhequr transportuesit. Përveç kësaj, Pawspal ka projektuar me ventilator të brendshëm të ventilimit për të rehatshëm për kafshët shtëpiake dhe për ta karikuar lehtë me USB C.

Pajisja E Menjëhershme Për Zgjerimin E Buzëve Natyrale

Xtreme Lip-Shaper® System

Pajisja E Menjëhershme Për Zgjerimin E Buzëve Natyrale Sistemi Xtreme Lip-Shaper® është pajisja e parë klinike e provuar klinike e sigurt në shtëpi për zgjerimin e buzëve në shtëpi. Ajo përdor një metodë 'mbërtheje' kineze 3.500 vjeçare - me fjalë të tjera thithje - e shoqëruar me teknologji të përparuar për krijimin e buzëve për të konturuar dhe zgjeruar buzët menjëherë. Dizajni krijon buzën e poshtme të lë pa frymë të vetme dhe të dyfishtë, ashtu si Angelina Jolie. Përdoruesit mund të forcojnë buzën e sipërme ose të poshtme veç e veç. Dizajni është ndërtuar gjithashtu për të ngritur harqet e harkut të Cupid, për të mbushur gropat e buzëve për të ngritur qoshet e gojës së plakjes. I përshtatshëm për të dy gjinitë.