Revista Design
Revista Design
Ndriçimi

Yazz

Ndriçimi Yazz është një pajisje ndriçimi argëtuese e bërë nga tela gjysëm të ngurtë të lakueshëm që lejojnë përdoruesin të përkulet në çdo formë ose formë që i përshtatet gjendjes shpirtërore të tyre. Ajo gjithashtu vjen me një prizë bashkangjitur duke e bërë të lehtë për të kombinuar më shumë se një njësi së bashku. Yazz është gjithashtu tërheqës estetik, miqësor dhe ekonomik. Koncepti erdhi nga ideja për të minimizuar ndriçimin në thelbësoret e tij më themelore si shprehja përfundimtare e bukurisë pa humbur ndriçimin e tij të ndikimit estetik pasi që minimalizmi industrial është arti në vetvete.

Stool

Kagome

Stool Projektuar nga Shinn Asano me sfond në dizajnin grafik, Sen është një koleksion prej 6 copë mobiljesh prej çeliku që shndërron linjat 2D në forma 3D. Do copë duke përfshirë "stagun kagome" është krijuar me linja që minimizojnë tepricën për të shprehur formën dhe funksionalitetin në një varg aplikimesh, të frymëzuara nga burime unike siç janë zanat dhe modelet tradicionale japoneze. Stooli Kagome është bërë nga 18 trekëndësha me kënd të drejtë që mbështesin njëri-tjetrin dhe kur shikohen nga lart formon modelin tradicional të artizanatit japonez kagome moyou.

Pc-Të E Personalizueshme, Të Personalizueshme,

BENT

Pc-Të E Personalizueshme, Të Personalizueshme, Projektuar me parimin e personalizimit në masë, plotësimi i nevojave të përdoruesve në një mënyrë më të mirë brenda kufizimeve të prodhimit në masë. Sfida kryesore në këtë projekt ishte të nxirrte një model i cili do të plotësonte nevoja të ndryshme të katër grupeve të përdoruesve brenda kufizimeve të prodhimit në masë. Tri sendet kryesore të personalizimit përcaktohen dhe përdoren për diferencimin e produktit për këto grupe të përdoruesve: 1.screen sharing2 Rregullimi i ekranit të lartësisë 3

Llambë

Hitotaba

Llambë Projektuar nga Shinn Asano me sfond në dizajnin grafik, Sen është një koleksion prej 6 copë mobiljesh prej çeliku që shndërron linjat 2D në forma 3D. Piecedo pjesë duke përfshirë "llambën hitotaba" është krijuar me linja që minimizojnë tepricën për të shprehur formën dhe funksionalitetin në një gamë të aplikacioneve, të frymëzuara nga burime unike si zanat dhe modelet tradicionale japoneze. Llamba Hitotaba është frymëzuar nga pamja skenike e fshatit japonez, ku tufa me kashtë orizi varen poshtë për tu tharë pas korrjes.

Karrige Teatri

Thea

Karrige Teatri MENUT është një studio projektimi e përqendruar në hartimin e fëmijëve, me objektivin e qartë të hedhjes së urës me atë për të rriturit. Filozofia jonë është të ofrojmë një vizion novator për mënyrën e jetës së një familje bashkëkohore. Ne prezantojmë THEA, një karrige teatri. Uluni dhe lyeni; krijoni historinë tuaj; dhe telefononi miqtë tuaj! Pika qendrore e THEA-s është mbrapa, e cila mund të përdoret si fazë. Ekziston një sirtar në pjesën e poshtme, e cila dikur hapet fsheh pjesën e pasme të karriges dhe lejon njëfarë privatesie për 'kukullën'. Fëmijët do të gjejnë kukullat e gishtërinjve në sirtarin e shfaqjeve me miqtë e tyre.

Sistemi I Modelimit Të Brendshëm Modular

More _Light

Sistemi I Modelimit Të Brendshëm Modular Një sistem modular i grumbulluar, i shkëputshëm dhe i qëndrueshëm. More_Light ka një shpirt të gjelbër dhe është shumë i lehtë për t’u përdorur. Innovativeshtë inovative dhe ideale për të kënaqur të gjitha nevojat tona të përditshme, falë fleksibilitetit të moduleve katrore dhe sistemit të tij të përbashkët. Renditjet e librave me madhësi dhe thellësi të ndryshme, raftet, muret e paneleve, stendat e ekranit, njësitë e mureve mund të mblidhen. Falë gamës së gjerë të mbarimeve, ngjyrave dhe teksteve të disponueshme, personaliteti i tij mund të përmirësohet më tej nga një dizajn më i personalizuar. Për dizajnin e shtëpisë, hapësirat e punës, dyqanet. Gjithashtu i disponueshëm me liken brenda. caporasodesign.it