Revista Design
Revista Design
Librari, Qendra Tregtare

Jiuwu Culture City , Shenyang

Librari, Qendra Tregtare Jato Design kishte për detyrë të shndërronte një librari tradicionale në një hapësirë dinamike, me shumë përdorime - të ishte jo vetëm një qendër tregtare, por edhe një qendër kulturore për ngjarje të frymëzuara nga librat dhe më shumë. Centrepice është hapësira "hero" ku vizitorët lëvizin në një mjedis të veshur me ton më të lehtë të përmirësuar me dizajne dramatike. Kukakët në formë fanar varen nga tavani ndërsa shkallët shërbejnë si hapësira komunale që inkurajojnë vizitorët të zgjaten dhe të lexojnë ndërsa ulen në hapa.

Posteri

CELLS

Posteri Më 19 korrik 2017, PIY ndërtoi një ndërtesë të vogël në Melburn, Australi. Shtë një kështjellë e vogël e mbledhur nga 761 përbërës, dhe ata e quajtën atë & quot; Qelizat & quot ;. Nyjet janë të dizajnuara si tenoni me fije të drejtuar me dorë dhe tenoni i drejtë, i cili është përmbledhur si & quot; East Tenon & amp; West Mortise & quot ;. Do të gjeni produktet e tyre, duke përfshirë rafte të ndryshueshëm, rafte studimi dhe këpucë, etj., Të gjitha këto janë shkatërruar dhe ri-bashkuar në një organizëm. Dhe atëherë, ju do të ndjeni dëshirën e tyre për t'u rritur lirshëm.

Dizajni I Brendshëm I Hotelit

Stories Container

Dizajni I Brendshëm I Hotelit Enë transporton ngarkesa në vende. Hoteli ofron vende pushimi për udhëtarët. Një vend pushimi i përkohshëm është ajo që kanë të përbashkët. Kjo është arsyeja pse përdorni "enën" si koncept hoteli. Hoteli nuk është vetëm një vend pushimi, por edhe një hapësirë me personalitet. Do dhomë ka shprehjen dhe personalitetin e vet. Prandaj krijoni tetë suita të ndryshme si më poshtë: Indulge, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Udhëtimi dhe Ballerina. Shtëpia e qëndrueshme nuk është vetëm një vend pushimi, por edhe një stacion furnizimi për shpirtin tuaj.

Dizajni I Brendshëm I Zyrës

Yuli Design Studio

Dizajni I Brendshëm I Zyrës Gjithmonë ka shumë tabela shenjash të çrregullt në drejtime vertikale, horizontale dhe anësore në rrugë që bllokojnë pamjen e vërtetë arkitekturore. Kjo kërkon që të ripërcaktoni tabelat e shenjave për të përmirësuar dhe azhurnuar efektet e sjella nga artikuj të tillë dekorativë në natyrë. Pika e dizajnit të brendshëm është që të dekompozohet paraqitja e mëparshme. Futet ndriçimi natyror. Një papafingo është ndërtuar nga hapësira e ngritur. Aty ku ishin shkallët ndryshuar. Ndryshimi ku ishin shkallët, shkurton kohën e lëvizjeve vertikale. Kjo krijon një mundësi të re jashtë kufijve të vjetër.

Salloni I Flokëve

Taipei Eros

Salloni I Flokëve Sallonet e flokëve bazohen në gjeometrinë e ngjyrave të zeza, të bardha dhe gri. Gjestet e prerjes së flokëve përkthehen në masivizimin e subjekteve skulpturore. Motivi trekëndësh formon kubet funksionale dhe aeroplanët nga tavani në dysheme përmes veprimeve të grumbullimit, prerjes dhe qepjes. Shufrat e dritës të ngulitura në linjat ndarëse kontribuojnë në rripa të shumta ndriçimi, duke shërbyer si ndriçim plotësues gjatë zgjidhjes së gjendjes së tavanit të ulur. Ato shtrihen dhe bredhin me pasqyrimin e pasqyrës së madhe, duke u mbyllur lirshëm midis aeroplanëve dhe tre-dimensionale.

Kopshti Privat

Ryad

Kopshti Privat Sfida konsistonte në modernizimin e një shtëpie të vjetër të vendit dhe e shndërron atë në një fushë paqeje dhe qetësie, duke punuar gjithëpërfshirëse si në zonat arkitektonike, ashtu edhe në ato peizazhe. Fasada u rinovua, punimet civile u bënë në shtrimet dhe pishina notuese dhe u ndërtuan mure mbajtëse, duke krijuar vepra të reja hekuri të falsifikuara për arkivat, muret dhe gardhet. Kopshtari, ujitje dhe rezervuari, si dhe rrufeja, mobiljet dhe aksesorët ishin gjithashtu gjithëpërfshirës me të.