Revista Design
Revista Design
Pluhuri Dhe Fshesa

Ropo

Pluhuri Dhe Fshesa Ropo është një koncept vetë balancues i pluhurit dhe fshesave, i cili kurrë nuk bie poshtë në dysheme. Falë peshës së vogël të rezervuarit të ujit të vendosur në pjesën e poshtme të pluhurit të pluhurit, Ropo e mban veten të ekuilibruar në mënyrë natyrale. Pas pastrimit të lehtë të pluhurit me ndihmën e buzës së drejtë të pluhurit, përdoruesit mund të rrëmbejnë fshesën dhe pluhurin e pluhur së bashku dhe ta vendosin atë si një njësi të vetme pa shqetësimin e tij që të bie ndonjëherë poshtë. Forma moderne organike synon të sjellë thjeshtësi në hapësirat e brendshme dhe tipari i lëkundjeve të çuditshëm të ndërprerë synon të argëtojë përdoruesit gjatë pastrimit të dyshemesë.

Etiketa E Verës

5 Elemente

Etiketa E Verës Dizajni i "5 Elemente" është rezultat i një projekti, ku klienti i besoi agjencisë së projektimit me liri të plotë të shprehjes. Ngjarja kryesore e këtij modeli është karakteri romak "V", i cili përshkruan idenë kryesore të produktit - pesë lloje të verës të ndërthurura në një përzierje unike. Gazeta speciale e përdorur për etiketë si dhe vendosja strategjike e të gjitha elementeve grafike provokojnë konsumatorin potencial që të marrë shishjen dhe ta rrotullojë në duar, ta prekë, gjë që sigurisht bën një përshtypje më të thellë dhe e bën modelin më të paharrueshëm.

Paketimi I Pijeve Të Buta

Coca-Cola Tet 2014

Paketimi I Pijeve Të Buta Për të krijuar një seri kanaçe Coca-Cola që përhapin miliona T oft dëshirojnë në mbarë vendin. Ne shfrytëzuam simbolin e Coca-cola-së Tết (Zogun e Gëlltitjes) si pajisje për të formuar këto dëshira. Për secilën kanaçe, qindra gëlltitje të tërhequra me dorë u hartuan dhe u rregulluan me kujdes rreth një shkrimi të zakonshëm, të cilat së bashku formojnë një seri dëshirash kuptimplote Vietnamisht. "Një", do të thotë Paqe. "Tài" do të thotë Sukses, "Lộc" do të thotë prosperitet. Këto fjalë shkëmbehen gjerësisht gjatë gjithë festës, dhe tradicionalisht zbukurojnë dekorimet e Tết.

Seri E Kufizuar E Verërave Ekskluzive

Echinoctius

Seri E Kufizuar E Verërave Ekskluzive Ky projekt është unik në shumë mënyra. Dizajni duhej të pasqyronte karakterin unik të produktit në fjalë - verë ekskluzive të autorit. Për më tepër, ekzistonte një kërkesë për të komunikuar kuptimin e thellë në emrin e produktit - superlativ, solstic, kontrast midis natës dhe ditës, e zezë dhe e bardhë, e hapur dhe e paqartë. Dizajni kishte si qëllim të pasqyronte sekretin e fshehur gjatë natës: bukurinë e qiellit të natës që na mahnit aq shumë dhe enigmën mistike të fshehur në yjësitë dhe Zodiakut.

Libri

Brazilian Cliches

Libri "Klishet braziliane" ishte e përbërë duke përdorur imazhe nga një katalog i vjetër i klisheve me shkronja braziliane. Por arsyeja e titullit të saj nuk është vetëm për shkak të klisheve të përdorura për përbërjen e ilustrimeve të saj. Në kthesën e secilës faqe, ne ekzekutojmë në lloje të tjera klishesh braziliane: ato historike, si ardhja e Portugezëve, katekizimi i indianëve vendas, ciklet ekonomike të kafesë dhe ari ... madje përfshin klishe bashkëkohore braziliane, plot bllokime trafiku, borxhet, godinat e mbyllura dhe tjetërsimi - Portretizuar në një rrëfim vizual të parëndësishëm bashkëkohor.

Vaji Ulliri Organik

Epsilon

Vaji Ulliri Organik Vaji i ullirit Epsilon është një produkt me edicion të kufizuar nga pemët organike të ullirit. I gjithë procesi i prodhimit bëhet me dorë, duke përdorur metoda tradicionale dhe vaji i ullirit shishet i pილiluar. Ne e hartuam këtë paketë duke dashur të sigurojmë që përbërësit e ndjeshëm të produktit shumë ushqyes do të merren nga konsumatori nga mulli pa asnjë ndryshim. Ne përdorim shishen Quadrotta të mbrojtur nga një mbështjellje, e lidhur nga lëkure dhe e vendosur në një kuti prej druri të punuar me dorë, të mbyllur me dyll nënshkrimi. Kështu që konsumatorët e dinë që produkti erdhi direkt nga mulli pa ndonjë ndërhyrje.