Revista Design
Revista Design
Salla E Ekspozitës, Shitja Me Pakicë, Libraria

World Kids Books

Salla E Ekspozitës, Shitja Me Pakicë, Libraria Frymëzuar nga një kompani lokale për të krijuar një librari të qëndrueshme, plotësisht operative në një gjurmë të vogël, RED BOX ID përdori konceptin e një 'libri të hapur' për të hartuar një përvojë të re me pakicë të vogël që mbështet komunitetin lokal. E vendosur në Vancouver, Kanada, World Kids Books është një sallë ekspozite e parë, librari i dytë me pakicë, dhe një i treti në dyqan online. Kontrasti i guximshëm, simetria, ritmi dhe pop i ngjyrave i tërheq njerëzit brenda dhe krijojnë një hapësirë dinamike dhe argëtuese. Shtë një shembull i shkëlqyeshëm se si një ide biznesi mund të përmirësohet përmes modelimit të brendshëm.

Rinovimi Urban

Tahrir Square

Rinovimi Urban Sheshi Tahrir është shtylla kurrizore e historisë politike të Egjiptit dhe për këtë arsye rigjallërimi i modelit të saj urbanistik është një dëshirë politike, mjedisore dhe sociale. Masterplani përfshin mbylljen e disa rrugëve dhe shkrirjen e tyre në sheshin ekzistues pa prishur rrjedhën e trafikut. Pastaj u krijuan tre projekte për të akomoduar një funksion argëtimi dhe tregtar, si dhe një memorial për të shënuar historinë moderne politike të Egjiptit. Plani merrte parasysh hapësirë të mjaftueshme për zonat e shëtitjeve dhe tapicave dhe një raport i lartë i sipërfaqes së gjelbër për të prezantuar ngjyrën në qytet.

Sheshi Publik

Brieven Piazza

Sheshi Publik Frymëzimi që qëndron pas këtij modeli është dashuria për thjeshtësinë dhe depërtimin e abstraksionit dhe simbolikës Mondrian me një prekje të karakterit dhe origjinalitetit të treguar në kaligrafinë historike të Sheshit Kufic. Ky dizajn është një manifestim i bashkimit koherent midis stileve që mbrojnë mesazhin se ekziston mundësia e përzierjes së stilit të ndryshëm në dukje kontradiktor në lidhje me vëzhgimin e syve të lirë, ndërsa kur gërmoni thellë në filozofinë pas tyre do të kishte ngjashmëri që do të rezultonin në një vepër arti koherente që është tërheqës përtej të kuptuarit të dukshëm.

Agjensia E Pasurive Të Patundshme

The Float

Agjensia E Pasurive Të Patundshme Ne hartojmë arkitekturën, brendësinë dhe peizazhin në këtë projekt. Ështja është një "Agjenci e Realestate", emri i pasurisë së paluajtshme është [Vila Sky], kështu që konceptoni konceptin me këtë rast emrin si pikënisje. Dhe projekti është i vendosur në qendër të qytetit Xiamen, kushtet rreth bazës janë të pafavorshme, ka apartamente të vjetra dhe kantier ndërtimi, përballë është një shkollë, pa peizazh të rrethuar. Në fund, me konceptin e [Float], tërhiqeni qendrën e shitjeve në një lartësi prej 2F, dhe krijoni peizazhin e vet, një pishinë të nivelit të pirgut, kështu që qendra e shitjeve pëlqen të lundrojë në ujë, dhe vizitorët kalojnë nëpër një sipërfaqe të madhe akuare e pellg, dhe përtej katit të parë të zyrës së shitjeve, ecni në shkallët e pasme dhe shkoni në sallën e shitjeve. Ndërtimi është strukturë çeliku, dizajni i ndërtesave dhe dizajni i brendshëm kërkojnë integrimin dhe unitetin në teknikë.

Shtëpi

Geometry Space

Shtëpi Ky projekt është një projekt vilë i vendosur në [SAC Beigan Hill International Arts Center] në periferi të Shangait, ekziston një qendër arti në komunitet, duke siguruar shumë aktivitete kulturore, vila mund të jetë zyrë ose studio apo shtëpi, qendra e skemave të komunitetit ka një sipërfaqe të madhe liqeni , ky model është drejtpërdrejt përgjatë liqenit. Karakteristikat e veçanta të ndërtesës është hapësira e brendshme pa asnjë kolonë, e cila i jep ndryshueshmërinë dhe kreativitetin më të madh në dizajn në hapësirën e brendshme, por edhe për shkak të lirisë dhe ndryshueshmërisë së hapësirës, strukturës së brendshme, teknikës së projektimit është më e ndryshueshme, gjeometria e zgjerueshme krijon hapësirë të brendshme, gjithashtu në përputhje me idetë krijuese të ndjekura nga [Art Center]. Lloji i ndarjes së strukturës dhe shkallëve kryesore janë në mes të hapësirës së brendshme, ndërsa faqet e majta dhe të djathta janë shkallët e nivelit të ndarjes, kështu që gjithsej pesë zona të ndryshme shkallë shtëpie që lidhin hapësirën.

Agjensia E Pasurive Të Patundshme

The Ribbon

Agjensia E Pasurive Të Patundshme Të tilla si "Vallëzimi i Shiritit", me shkallë hapësinore të hapur, hapësira e përgjithshme është e bardhë, shfrytëzoni konceptin e postimit të mobiljeve, formoni një marrëdhënie që lidhet me hapësirën, më e veçanta është marrëdhënia midis murit dhe kabinetit, integroni tavolinë me tavan dhe tokë, shpërthen seksionin nga gjeometria e parregullt me qëllim, jo vetëm që mbulojnë sasinë e tepërt të defekteve të rrezes, por gjithashtu tregojnë konceptin modern modern, duke treguar një ide abstrakte të stilit kurbë të shiritit përmes reflektimit të dritës.