Revista Design
Revista Design
Zyra

White Paper

Zyra Brendësia në formë kanavacë materializon një hapësirë për kontributin krijues të stilistëve dhe krijon mundësi për një ekspozitë të shumtë të procesit të projektimit. Ndërsa çdo projekt përparon, muret dhe tabelat janë të mbuluara me hulumtime, skica të projektimit dhe prezantime, duke regjistruar evolucionin e çdo dizajni dhe duke u bërë ditari i projektuesve. Dyshet e bardha dhe dera prej bronzi, të cilat janë të punuara në mënyrë unike dhe të guximshme për përdorim të fuqishëm të përditshëm, mbledhin gjurmët dhe gjurmët e gishtërinjve nga stafi dhe klientët, duke dëshmuar rritjen e kompanisë.

Kafeja

Aix Arome Cafe

Kafeja Kafeja është aty ku vizitorët ndiejnë bashkëjetesën me oqeanet. Struktura e madhe në formë veze të vendosur në mes të hapësirës po funksionon njëkohësisht si arkëtari dhe furnizimi me kafe. Pamja ikonike e kabinë është frymëzuar nga fasule kafe e errët dhe e shurdhër. Dy hapje të mëdha në pjesën e përparme të të dy anëve të "fasules së madhe" shërbejnë si burim i mirë i ventilimit dhe dritës natyrore. Kafeja siguroi tryezë të gjatë si një mori oktapodesh dhe flluskash krejt. Llambadarët në dukje të varur në mënyrë rastësore ngjajnë nga pamja e peshqve në sipërfaqen e ujit, rrjedhat me shkëlqim thithin rrezet e diellit komod nga qielli i gjerë i bardhë.

Ekspozita E Rrugës

Boom

Ekspozita E Rrugës Ky është një projekt i projektimit të ekspozitës për rrugicën e një marke të modës në Kinë. Tema e kësaj shfaqje rrugore nxjerr në pah potencialin e të rinjve për të stilizuar imazhin e tyre, dhe simbolizon zhurmën shpërthyese që kjo rrugë e hapur e bërë në publik. Forma Zigzag u përdor si elementi kryesor vizual, por me konfigurime të ndryshme kur aplikohej në kabinat në qytete të ndryshme. Struktura e kabinave të ekspozitës ishin të gjitha "pjesë-pjesë" të parafabrikuara në fabrikë dhe të instaluara në vend. Disa pjesë mund të ripërdoren ose rikonfigurohen për të formuar një model të ri të kabinës për ndalimin tjetër të rrugës.

Përparimi I Dizajnit Grafik

The Graphic Design in Media Conception

Përparimi I Dizajnit Grafik Ky libër ka të bëjë me modelin grafik; ajo siguron qartë, vështrimi i detajuar i strukturës së dizajnit si proces që përdoret për të komunikuar me audiencën me kultura të ndryshme përmes metodave të projektimit përfshin kuptimin e dizajnit grafik si rol, Proceset e Dizajnit si teknika, Dizajnin e markës si kontekst tregu, Dizajnin e paketimit me përgatisni modele dhe përmban vepra nga krijues mjaft imagjinues, të cilat përdoren për të treguar parimet e projektimit.

Zyra E Shitjeve

Chongqing Mountain and City Sales Office

Zyra E Shitjeve "Mountain" është tema kryesore e kësaj zyre shitjeje, e cila është frymëzuar nga sfondi gjeografik i Chongqing. Modeli i mermereve gri në dysheme po formohet në formë trekëndore; dhe ka shumë kënde dhe kënde të çuditshme dhe të mprehta në muret e tipareve dhe sportelet e pritjeve në formë të parregullt, për të demonstruar konceptin e "malit". Përveç kësaj, shkallët që lidhin dyshemetë janë të dizajnuara të jenë një kalim nëpër shpellë. Ndërkohë, dritat LED varen nga tavani, duke imituar skenën e shiut në luginë dhe duke paraqitur ndjenjën natyrore, për të zbutur të gjithë përshtypjen.

Grafika Për Shtëpinë E Pushimeve

SAKÀ

Grafika Për Shtëpinë E Pushimeve Studios PRIM PRIM krijoi identitetin vizual për shtëpinë e mysafirëve SAKÀ përfshirë: emrin dhe logon, dizajnin grafik për çdo dhomë (model simbol, modele muri, model për fotografi në mur, aplikacione jastëk etj.), Krijimin e faqes në internet, kartolinat, shënjat, kartat e emrave dhe ftesa. Do dhomë në shtëpi për mysafirë SAKÀ paraqet një legjendë të ndryshme të lidhur me Druskininkai (një qytet turistik në Lituani ku ndodhet shtëpia) dhe rrethinat e saj. Do dhomë ka simbolin e vet si fjalë kyçe nga legjenda. Këto ikona shfaqen në grafika të brendshme dhe objekte të tjera që formojnë identitetin e saj vizual.