Revista Design
Revista Design
Recetat Digjitale Të Mediave Sociale

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Recetat Digjitale Të Mediave Sociale Solutions Food Unilever e ngarkuan banorin Chef Heidi Heckmann (Chef Rajonal i Klientit, Cape Town) të krijojë 11 receta unike të Blends Spice duke përdorur Range Spice Range. Si pjesë e fushatës "Udhëtimi ynë, zbulimi juaj", ideja ishte të krijoni imazhe dhe modele unike duke përdorur këto përbërës për një fushatë argëtuese në Facebook. Weekdo javë Spice Blends unike e Chef Heidi postohej si Postime në Canvas të pasura me media. Secila prej këtyre recetave është gjithashtu e disponueshme për shkarkim iPad në UFS.com.

Dizajni I Instalimit Të Artit

Kasane no Irome - Piling up Colors

Dizajni I Instalimit Të Artit Një dizajn instalimi i Dance japoneze. Japonezët kanë qenë duke grumbulluar ngjyrat nga kohërat e lashta për të shprehur gjëra të shenjta. Gjithashtu, mbledhja e letrës me silueta katrore është përdorur si një gjë që përfaqëson thellësinë e shenjtë. Nakamura Kazunobu projektoi një hapësirë që ndryshon atmosferën duke ndryshuar në ngjyra të ndryshme me një katror të tillë "të grumbulluar" si motiv. Panelet që fluturojnë në ajër në qendër të vallëzuesve, mbulojnë qiellin mbi hapësirën skenike dhe përshkruajnë pamjen e dritës që kalon nëpër hapësirën që nuk mund të shihet pa panelet.

Paketimi I Dhuratave Për Ëmbëlsira

Marais

Paketimi I Dhuratave Për Ëmbëlsira Paketimi i dhuratave për ëmbëlsira (financier). Fotografia tregon kutinë me madhësi prej 15 tortash (Dy oktave). Zakonisht, kutitë e dhuratave thjesht rreshtojnë të gjitha ëmbëlsirat mjeshtërisht. Sidoqoftë, kutitë e tyre të ëmbëlsirave të mbështjellura individualisht janë të ndryshme. ata ulën kostot duke u përqëndruar në vetëm një dizajn, dhe në përdorimin e të gjashtë sipërfaqeve, ata ishin në gjendje të rikrijonin çdo lloj tastierash. Duke përdorur këtë dizajn, ata mund të krijojnë çdo madhësi të tastierës, nga tastierat e vogla, deri tek pianot e plota me 88 çelësa, dhe madje edhe më të mëdhenj. Për shembull, për një oktavë prej 13 çelësash, ata përdorin 8 ëmbëlsira. Dhe një piano madhështore me 88 çelësa do të ishte një dhuratë me 52 ëmbëlsira.

Identiteti I Markës

SioZEN

Identiteti I Markës Siozen prezanton një sistem të ri revolucionar të higjenës së nivelit të lartë i cili në mënyrë unike shndërron sipërfaqet, duart dhe ajrin tuaj në një sistem të fuqishëm mikrobial / toksik të mbrojtjes së ndotjes. Metodat moderne të ndërtimit janë të shkëlqyera për të na siguruar efikasitet dhe komoditet më të mirë të energjisë, por që vjen me një çmim. Ndërtesat më të forta dhe pa projekt kontribuojnë në krijimin e ndotësve të panumërt. Edhe nëse sistemi i ventilimit të ndërtesës është dizajnuar si duhet dhe mirëmbahet mirë, ndotja e brendshme mbetet një çështje serioze. Qasjet e reja janë të nevojshme.

Paketimi

The Fruits Toilet Paper

Paketimi Shumë kompani dhe dyqane në të gjithë Japoninë u japin një listë letre higjienike klientëve si një dhuratë risi për të treguar vlerësimin e tyre. Letra e frutave të frutave është krijuar për të urryer klientët me stilin e saj të bukur, perfekt për raste të tilla. Ka 4 dizajne për të zgjedhur nga Kivi, Luleshtrydhe, Shalqi dhe Portokalli. Që nga shpallja e dizajnit dhe lëshimit të produktit, ai është prezantuar në mbi 50 media, përfshirë stacione TV, revista dhe uebfaqe, në 23 qytete në 19 shtete.

Kulla E Ngjitjes

Wisdom Path

Kulla E Ngjitjes Kulla e ujit që nuk funksionon është vendosur nga menaxhmenti i Workshop-it për të rikonstruktuar për tu bërë një mur ngjitje. Duke qenë pikën më të lartë rreth tij, është e dukshme edhe jashtë Workshop-it. Ka pamje piktoreske mbi liqenin Senezh, territorin e Workshopit dhe pyllin me pisha përreth. Pas përfundimit të studimeve studentët marrin pjesë në një ngjitje ceremoniale në majën e kullës duke qenë një pikë vëzhgimi. Lëvizja spirale rreth kullës është një simbol i procesit të fitimit të përvojës. Dhe pika më e lartë është një simbol i përvojës jetësore që përfundimisht shndërrohet në gurin e mençurisë.