Revista Design
Revista Design
Zjarrfikës Dhe Çekiç Shpëtimi

FZ

Zjarrfikës Dhe Çekiç Shpëtimi Pajisjet e sigurisë së automjeteve janë thelbësore. Makineritë e fikjes së zjarrit dhe çekiçët e kombinuar të dy mund të përmirësojnë efikasitetin e arratisjes së personelit kur ndodh një aksident automobilistik. Hapësira e makinave është e kufizuar, kështu që kjo pajisje është projektuar të jetë mjaft e vogël. Mund të vendoset kudo në një makinë private. Furrat e zjarrit tradicionale të automjeteve janë me përdorim të vetëm, dhe ky dizajn mund të zëvendësojë lehtësisht oxhakun. Grshtë kontroll më i rehatshëm, i lehtë për përdoruesit.

Aktivizimi I Ngjarjes

The Jewel

Aktivizimi I Ngjarjes Kutia e Bizhuterive 3D ishte një hapësirë interaktive me pakicë që ftoi publikun të përdorë teknologjinë më të fundit në shtypjen 3D duke krijuar stoli e tyre. Ne u ftuam të aktivizojmë hapësirën dhe menjëherë menduam - si mund të jetë e plotë një kuti argjendarie pa një xhevahir të bukur me pirg në të? Rezultati ishte një skulpturë bashkëkohore që rezultoi në një prizëm të ngjyrës që përqafoi bukurinë e dritës, ngjyrës dhe hijes reflektuese.

Robot Autonome Celular

Pharmy

Robot Autonome Celular Robot autonom i navigimit për logjistikën e spitalit. Shtë një sistem produkt-shërbimi për të kryer dërgesa të sigurta, duke zvogëluar shanset e profesionistit shëndetësor për t'u ekspozuar për t'u sëmurë, duke kufizuar sëmundjet pandemike midis stafit të spitalit dhe pacientëve (COVID-19 ose H1N1). Dizajni ndihmon për të trajtuar shpërndarjet spitalore me qasje të lehtë dhe siguri, duke përdorur ndërveprimin e pakomplikuar të përdoruesit përmes teknologjisë miqësore. Njësitë robotike kanë aftësinë për të lëvizur në mënyrë autonome në mjedis të brendshëm dhe kanë rrjedhë të sinkronizuar me njësi të ngjashme, duke qenë në gjendje të robotojnë punë bashkëpunuese të ekipit.

Difuzori I Aromës Së Zgjuar

Theunique

Difuzori I Aromës Së Zgjuar Agarwood është i rrallë dhe i shtrenjtë. Aroma e tij mund të merret vetëm nga djegia ose nxjerrja, e përdorur brenda dhe e lejuar nga pak përdorues. Për të thyer këto kufizime, një shpërndarës aromë i zgjuar dhe tableta agarwood natyrale të bëra me dorë krijohen pas përpjekjeve 3-vjeçare me mbi 60 dizajne, 10 prototipe dhe 200 eksperimente. Ajo demonstron një model të ri të mundshëm biznesi dhe përdor kontekstin për industrinë e agarwood. Përdoruesit thjesht mund të vendosin difuzorin brenda një makine, të rregullojnë kohën, dendësinë dhe shumëllojshmërinë e aromës me lehtësi dhe të shijojnë aromaterapinë e gjithanshme kudo ku shkojnë dhe kurdo që të ngasin.

Makina Automatike Me Shtrydhëse Frutash

Toromac

Makina Automatike Me Shtrydhëse Frutash Toromac është krijuar posaçërisht me pamjen e tij të fuqishme për të sjellë një mënyrë të re të konsumimit të lëngut të portokallit të shtrydhur fllad. E krijuar për nxjerrjen maksimale të lëngut, është për restorantet, kafiteritë dhe supermarketet dhe dizajni i tij premium lejon një përvojë miqësore që sjell aromë, shëndet dhe higjenë. Ajo ka një sistem inovativ që shkurton frutat vertikalisht dhe shtrydh gjysmat nga presioni rrotullues. Kjo do të thotë që performanca maksimale arrihet pa shtrydhur ose prekur guaskën.

Goma Transformuese

T Razr

Goma Transformuese Në të ardhmen e afërt, lulëzimi i zhvillimit të transportit elektrik është në derë. Si prodhues i pjesëve të makinave, Maxxis vazhdon të mendojë se si mund të hartojë një sistem të realizueshëm të zgjuar që mund të marrë pjesë në këtë prirje dhe madje të ndihmojë në përshpejtimin e tij. T Razr është një gomë e zgjuar e zhvilluar për nevojën. Sensorët e saj të integruar zbulojnë në mënyrë aktive kushte të ndryshme të drejtimit dhe sigurojnë sinjale aktive për të shndërruar gomën. Triget e zmadhuara shtrihen dhe ndryshojnë zonën e kontaktit në përgjigje të sinjalit, prandaj përmirësojnë punën e tërheqjes.