Revista Design
Revista Design
Programi I Besnikërisë Së Kartave Të Kreditit

Education Currency

Programi I Besnikërisë Së Kartave Të Kreditit Ky është një program i besnikërisë së kartave bankare të një marke të sponsorizuar ndërmjet bankës emetuese dhe institucionit arsimor partner që jep shpërblime në formë të të drejtave të orarit të mësimit që akumulohen në njësi më të mëdha të cilat janë të drejta të orarit të kreditit që i janë dhënë mbajtësit të kartelës me shpenzimet e tij me kartë, të drejtat e akumuluara të orëve të kreditit të shpengohet kur të marrë një kurs arsimi në këtë institucion arsimor partner. Në këmbim të të drejtave të dhëna për kreditë, banka do të bëjë marrëveshje për ndarjen e tarifave të shkëmbimit me këtë institucion. Synimi i projektit është të mbështesë financiarisht njerëzit për të arritur qëllimet e arsimit dhe sektorin e arsimit.

Hapësira Hyrëse Për Panairin E Tregtisë Së Orëve

Salon de TE

Hapësira Hyrëse Për Panairin E Tregtisë Së Orëve Kërkohej një dizajn hyrës i hapësirës prej 1900m2, përpara se vizitorët të eksploronin 145 markat ndërkombëtare të orëve brenda Salon de TE. Për të kapur imagjinatën e vizitorit për stilin e jetës luksoze dhe romancën, një "Udhëtim Deluxe Train" u zhvillua si koncepti kryesor. Për të krijuar dramatizimin, konkursi i pritjes u shndërrua në një temë të stacionit të ditës, të përzier me skenën e platformës së trenit të sallës së brendshme, me dritare të karrocave të trenit me madhësi jetësore, që lëshojnë vizuale të tregimeve. Së fundmi, një arenë shumë funksionale me një skenë hapet në vitrinat e markave të ndryshme.

Tërheqja Turistike

In love with the wind

Tërheqja Turistike Kështjella Në dashuri me erën është një vendbanim i shekullit të 20-të, i vendosur brenda 10 peizazheve, në afërsi të fshatit Ravadinovo, një zonë në zemër të malit të Strandzës. Vizitoni dhe shijoni koleksionet me famë botërore, arkitekturë mahnitëse dhe histori frymëzuese familjare. Relaksohuni mes kopshteve idilike, shijoni pyjet e pyjeve dhe shëtitjet liqeneve dhe ndjeni frymën e përrallave.

Tërheqja Turistike

The Castle

Tërheqja Turistike Kalaja është një projekt privat i filluar njëzet vjet më parë në 1996 nga një ëndërr nga fëmijëria për të ndërtuar vetë Kalanë, e njëjtë si në përrallat. Projektuesi është gjithashtu një arkitekt, konstruktor dhe projektuesi i peizazhit. Ideja kryesore e projektit është të krijojë një vend për rekreacion familjar, si një tërheqje turistike.

Produkti Arsimor

Shine and Find

Produkti Arsimor Avantazhi më i rëndësishëm i këtij produkti është lehtësia e mësimit dhe përmirësimit të kujtesës. Në Shine and Find, çdo Constellation bëhet praktikisht dhe kjo sfidë praktikohet vazhdimisht. Ajo bën një imazh të qëndrueshëm në mendje. Mësimi në këtë mënyrë, praktik dhe studim dhe përsëritje, nuk është i mërzitshëm dhe e bën kujtesën më të qëndrueshme dhe të kënaqshme. Shtë shumë emocionuese, ndërvepruese, e thjeshtë, e pastër, minimale dhe moderne.

Hotel

Yu Zuo

Hotel Ky hotel ndodhet brenda mureve të tempullit Dai, në fund të malit Tai. Qëllimi i projektuesve ishte që të transformojnë dizajnin e hotelt për t'u ofruar mysafirëve një akomodim të qetë dhe të rehatshëm, dhe në të njëjtën kohë, të lejoni mysafirët të përjetojnë historinë dhe kulturën unike të këtij qyteti. Duke përdorur materiale të thjeshta, tone të lehta, ndriçim të butë dhe vepra arti të zgjedhura me kujdes, hapësira shfaq një ndjenjë si të historisë, ashtu edhe të asaj bashkëkohore.