Revista Design
Revista Design
Topografia Artificiale

Artificial Topography

Topografia Artificiale Mobilje e Madhe si një Shpellë Ky është projekti fitues i çmimeve të fituar Prmimin e Madh të Artit në Konkurrencën Ndërkombëtare të Container. Ideja ime është të zbraz vëllimin brenda një enë në mënyrë që të ndërtojmë hapësirë amorfe si një shpellë. Isshtë bërë vetëm nga material plastik. Rreth 1000 fletë të materialit plastik të butë me trashësi 10 mm u prenë në formën e vijës së konturit dhe u laminuan si shtresë. Ky nuk është vetëm art por edhe mobilje e madhe. Sepse të gjitha pjesët janë të buta si divan, dhe personi që hyn në këtë hapësirë mund të pushojë duke gjetur vendin e përshtatshëm për formën e trupit të vet.

Hapësira E Brendshme

Chua chu kang house

Hapësira E Brendshme Pika e akupunkturës në këtë shtëpi ishte lidhja e zonës së mbyllur në një pamje krejt të re të qetësisë. Duke i bërë këto, bukuri të caktuar historike dhe të papërpunuara po rikthehen për të strehuar boshllëkun e shtëpisë. Akomodimi i ri përfundon me një surprizë të brendshme brenda një brendshme; e thatë dhe e lagësht Kuzhina brenda një kuzhine dhe ngrënie brenda një kuzhine. Hapësira e jetesës u ndërpre gjithashtu nga një sulm mbresëlënës arti që së shpejti është bërë strehimi personal i kabllove elektrike. Për të plotësuar theksin e përgjithshëm, kërkohet copëza të dritës së ngrohtë për të njollosur nëpër të gjitha muret me ngjyra.

Kalendar

Calendar 2014 “Town”

Kalendar Qyteti është një çantë artizanale prej letre me pjesë që mund të grumbullohen lirshëm në një kalendar. Bëni së bashku ndërtesa në forma të ndryshme dhe kënaquni duke krijuar qytetin tuaj të vogël. Hartimet e cilësisë kanë fuqinë për të modifikuar hapësirën dhe për të transformuar mendjen e përdoruesve të saj. Ata ofrojnë rehati për të parë, mbajtur dhe përdorur. Ata janë të mbushur me butësi dhe një element befasie, duke pasuruar hapësirë. Produktet tona origjinale janë dizajnuar duke përdorur konceptin e Jetës me Dizajn.

Qipao Bashkëkohore

The Remains

Qipao Bashkëkohore Frymëzimi është nga Reliket Kineze, "Qeramika" është përfaqësimi më i popullarizuar, pavarësisht nga mbretëria dhe njerëzit. Në studimin tim, edhe sot standardet bazë estetike kineze të modës dhe Feng Shui (dizajni i brendshëm dhe i mjedisit) janë të pandryshuara. Ata pëlqejnë shikimin, shtrimin dhe dëshirimin e tyre. Unë do të doja të hartoja një Qipao për të sjellë implikimin dhe veçorinë e qeramikës nga dinastia e vjetër në modën bashkëkohore. Dhe provokon njerëzit që harrohen kulturën dhe etninë e tyre sa herë që jemi në gjeneratën e i.

Restoranti

Osaka

Restoranti E vendosur në fqinjin Itaim Bibi (Sao Paulo, Brazil), Osaka tregon me krenari arkitekturën e tij, duke ofruar një ambient intim dhe komod në hapësirat e tij të ndryshme. Tarracë në natyrë pranë rrugës është hyrja në një oborr të gjelbër dhe modern, një lidhje midis brendshme, jashtme dhe natyrës. Estetika private dhe e sofistikuar u materializua me përdorimin e elementeve natyrore si druri, gurët, hekuri dhe tekstilet. Sistemi i çatisë Lamella me ndriçim të errët dhe punimet e gdhendjes së drurit u studiuan me kujdes për të përfunduar dizajnin e brendshëm harmonizues dhe për të gjeneruar ambjente të ndryshme.

Objekti I Testimit Të Verës

Grapevine House

Objekti I Testimit Të Verës Shtëpia e Rrushit në formën e një rrushi abstrakt, i cili është pothuajse falas në pritje të vreshtit. Elementi kryesor i tij mbështetës i gjeneruar nga një kolonë e fabrikuar dixhitale paraqet një homazh ndaj një rrënje të vjetër rrushi. Ballina e vazhdueshme e shtëpisë së Rrushit është e hapur në të gjitha drejtimet dhe mundëson përvojën e menjëhershme të peizazhit të vreshtit. Një përmirësim vizual i shijes së të gjitha verërave të testimit duhet të jepet në këtë mënyrë.