Revista Design
Revista Design
Tavolina Shumë Funksionale

Portable Lap Desk Installation No.1

Tavolina Shumë Funksionale Ky Instalim Portable Lap Desk Nr.1 është krijuar për të siguruar përdoruesve një hapësirë pune që është fleksibël, i gjithanshëm, i përqendruar dhe i rregullt. Tavolina përbëhet nga një zgjidhje jashtëzakonisht e kursimit të hapësirës në mur, dhe mund të ruhet e sheshtë kundër murit. Tavolina e bërë nga bambu është e heqshme nga kllapa e murit e cila lejon përdoruesin ta përdorë atë si një tavolinë xhiro në vende të ndryshme të shtëpisë. Tavolina gjithashtu përbëhet nga një zakon në të gjithë pjesën e sipërme, e cila mund të përdoret si telefoni ose tabletë për të përmirësuar përvojën e përdoruesit të produktit.

Syzet E Ujit Dhe Të Shpirtit

Primeval Expressions

Syzet E Ujit Dhe Të Shpirtit Syzet kristal në formë veze me një prerje të pjerrët. Një rënie e thjeshtë e lëngut të qelqit, një lente natyrale, e kapur në gota kristalore të gjalla që lëvdojnë me gëzim rrumbullakësinë e tyre, duke ruajtur stabilitetin e tyre përmes rregullimit të menduar të materialeve. Lëkundja e tyre krijon një atmosferë të relaksuar dhe argëtuese. Syzet përshtaten në mënyrë diskrete në pëllëmbë kur mbahen. Në simbiozë me bregdetarë të punuar me butësi, të punuar me dorë nga arra ose xylite - lëndë druri antike. Kompletohet nga tabaka arre në formë elipsi për tre ose dhjetë gota dhe një tabaka ushqimore me gisht. Tabaka janë të rrotullueshme për shkak të formës së tyre të butë eliptike.

Karrige

Tulpi-seat

Karrige Tulpi-design është një studio hollandeze e dizajnit me një aftësi për dizajn të çuditshëm, origjinal dhe lojërues për ambiente të brendshme dhe të jashtme, me një fokus të madh në dizajnin publik. Marco Manders arriti njohjen ndërkombëtare me vendin e tij Tulpi. Tulpi-ulësja tërheqëse, do të shtojë ngjyra në çdo mjedis. Shtë një kombinim ideal i dizajnit, ergonomisë dhe qëndrueshmërisë me një faktor të madh argëtimi! Vendi Tulpi automatikisht paloset kur banori ngrihet, duke garantuar një vend të pastër dhe të thatë për përdoruesin tjetër! Me rotacion 360 shkallë, sediljet Tulpi ju lejojnë të zgjidhni pamjen tuaj!

Ndriçimi Urban

Herno

Ndriçimi Urban Sfida e këtij projekti është të hartojë ndriçimin urban në përputhje me mjedisin e Teheranit dhe tërheqës për qytetarët. Kjo dritë u frymëzua nga Kulla Azadi: simboli kryesor i Teheranit. Ky produkt ishte krijuar për të ndezur zonën përreth dhe njerëzit me emetim të ngrohtë të dritës, dhe për të krijuar një atmosferë miqësore me ngjyra të ndryshme.

Altoparlantët Pa Tela

FiPo

Altoparlantët Pa Tela FiPo (formë e shkurtuar e "Fuqia e zjarrit") me modelin e saj tërheqës i referohet depërtimit të thellë të tingullit në qelizat kockore si frymëzimi i dizajnit. Qëllimi është të prodhojmë fuqi të lartë dhe tinguj cilësor në kockat e trupit dhe qelizat e tij. Kjo i mundëson përdoruesit të lidhë altoparlantin në celular, laptop, tablet dhe pajisje të tjera përmes Bluetooth. Këndi i vendosjes së altoparlantit është hartuar në lidhje me standardet ergonomike. Për më tepër, folësi është i aftë të ndahet nga baza e tij prej qelqi, gjë që i mundëson përdoruesit ta rimbush atë.

Ndriçimi I Biçikletave

Safira Griplight

Ndriçimi I Biçikletave SAFIRA është frymëzuar nga qëllimi i zgjidhjes së aksesorëve të çrregullt në shiritin e makinës për çiklistët modernë. Duke integruar llambën e përparme dhe treguesin e drejtimit në modelin e rrokjes arrijnë shkëlqyeshëm objektivin. Gjithashtu duke shfrytëzuar hapësirën e shiritit të zbrazët si kabina e baterive maksimizon kapacitetin e energjisë elektrike. Për shkak të kombinimit të rrokjes, dritës së biçikletës, treguesit të drejtimit dhe kabinës së baterisë së shiritit, SAFIRA bëhet sistemi më i fuqishëm ndriçues i biçikletave.