Revista Design
Revista Design
Restoranti Kinez

Pekin Kaku

Restoranti Kinez Rinovimi i ri i restorantit Pekin-kaku ofron një interpretim stilistik të asaj që mund të jetë një restorant në stilin e Pekinit, duke hedhur poshtë modelin tradicional me bollëk zbukurues në favor të një arkitektonike më të thjeshtë. Tavani përmban një Red-Aurora të krijuar duke përdorur Perde me tela me gjatësi 80 metra, ndërsa muret trajtohen në tulla tradicionale të errëta Shanghai. Elementet kulturore nga trashëgimia mijëvjeçare kineze, duke përfshirë luftëtarët Terrakota, lepuri i Kuq, dhe qeramika kineze u theksuan në një ekran minimalist, duke siguruar një qasje të kundërt me elementet dekorative.

Restoranti Japonez

Moritomi

Restoranti Japonez Zhvendosja e Moritomi, një restorant që ofron kuzhinë japoneze, pranë trashëgimisë botërore Kalaja Himeji eksploron marrëdhëniet midis materialitetit, formës dhe interpretimit tradicional të arkitektonikës. Hapësira e re përpiqet të riprodhojë modelin e fortifikimeve të gurit të kështjellës në materiale të ndryshme duke përfshirë gurë të përafërt dhe të lëmuar, çelik të veshur me oksid të zi dhe dyshekë tatami. Një dysheme e bërë në zhavorr të veshura me rrëshirë të vogla përfaqëson muratinën e kështjellës. Dy ngjyra, të bardha dhe të zeza, derdhen si ujë nga jashtë, dhe duke kaluar në derën e hyrjes të zbukuruar grilat prej druri, në sallën e pritjes.

Skulpturë Publike

Bubble Forest

Skulpturë Publike Bubble Forest është një skulpturë publike e bërë nga çeliku i pandryshkshëm rezistent ndaj acidit. Ndriçohet me llamba LED të programueshme RGB e cila mundëson që skulptura t’i nënshtrohet një metamorfoze spektakolare kur perëndon dielli. Ajo u krijua si një reflektim në aftësinë e bimëve për të prodhuar oksigjen. Pylli i titullit përbëhet nga 18 rrjedh / trungje çeliku që përfundojnë me kurora në formën e konstruksioneve sferike që përfaqësojnë një flluskë të vetme ajri. Bubble Forest i referohet florës tokësore, si dhe asaj që njihet nga fundi i liqeneve, deteve dhe oqeaneve

Vendbanimi Familjar

Sleeve House

Vendbanimi Familjar Kjo shtëpi me të vërtetë unike u krijua nga arkitekti dhe studiuesi i shquar Adam Dayem dhe së fundmi fitoi vendin e dytë në konkursin Amerikan-Architects US Building of the Year. Shtëpia 3-BR / 2.5-banjë është ulur në livadhe të hapura, kodrina, në një mjedis që siguron intimitet, si dhe pamje dramatike të luginës dhe malit. Sikur të jetë enigmatik sa është praktik, struktura është konceptuar në mënyrë diagramatike si dy vëllime që përshkojnë mëngët. Fasada e drurit të karburuar me burim të qëndrueshëm i jep shtëpisë një strukturë të ashpër, të lagur, një riinterpretim bashkëkohor të hambarëve të vjetër në Luginën Hudson.

Valixhe E Qëndrueshmërisë

Rhita

Valixhe E Qëndrueshmërisë Montimi dhe çmontimi i krijuar për shkak të qëndrueshmërisë. Me një sistem të strukturës inovative të varet, i projektuar, 70 përqind e pjesëve u zvogëluan, nuk ka zam ose thumba për fiksim, nuk ka qepje të rreshtimit të brendshëm, që e bën më të lehtë riparimin, dhe zvogëluar 33 përqind të vëllimit të mallrave, përfundimisht, zgjatni valixhen cikli i jetes. Të gjitha pjesët mund të blihen individualisht, për personalizimin e valixheve të veta, ose zëvendësimit të pjesëve, asnjë valixhe kthyese në qendrën e riparimit të nevojshme, kursen kohë dhe zvogëlon gjurmën e karbonit të transportit.

Karrige Metalike Në Natyrë

Tomeo

Karrige Metalike Në Natyrë Gjatë viteve '60, projektuesit vizionarë zhvilluan mobiljet e para plastike. Talenti i stilistëve shoqëruar me shkathtësinë e substancës çoi në domosdoshmërinë e saj. Si dizajnerët ashtu edhe konsumatorët u bënë të varur ndaj tij. Sot, ne i dimë rreziqet e saj mjedisore. Megjithatë, tarracat e restoranteve mbesin të mbushura me karrige plastike. Kjo për shkak se tregu ofron pak alternative. Bota e projektimit mbetet shumë e populluar me prodhuesit e mobiljeve prej çeliku, madje ndonjëherë duke ripublikuar dizajne nga fundi i shekullit të 19-të ... Këtu vjen lindja e Tomeo: një karrige çeliku moderne, e lehtë dhe stackable.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.