Revista Design
Revista Design
Koleksioni I Bizhuterive

Future 02

Koleksioni I Bizhuterive Project Future 02 është një koleksion argjendarish me një kthesë argëtuese dhe të gjallë të frymëzuar nga teoremat e rrethit. Do copë është krijuar me program kompjuterik të ndihmuar nga dizajni, i ndërtuar plotësisht ose pjesërisht me teknologjinë e shtypjes lazer Sintering ose Steel 3D shtypjen dhe dorën e përfunduar me teknika tradicionale të shkrirjes së heshtjes. Koleksioni tërheq frymëzim nga forma e rrethit dhe është krijuar me kujdes për të vizualizuar teoremat euklidiane në modele dhe forma të artit të veshur, duke simbolizuar, në këtë mënyrë një fillim të ri; një pikë fillimi për një të ardhme emocionuese.

Pallto Llogore

Renaissance

Pallto Llogore Dashuria dhe shkathtësia. Një histori e bukur e përshkruar në pëlhurë, rrobaqepësi dhe koncept i këtij tangali, së bashku me të gjitha rrobat e tjera të koleksionit. Veçantia e kësaj pjese është pa dyshim modelimi urban, prekja minimaliste, por ajo që është vërtet befasuese këtu, përkundrazi mund të jetë shkathtësia e saj. Vetëm mbyll sytë, të lutem. Së pari, duhet të shihni një person serioz që po shkon në punën e saj serioze. Tani shtrëngoni kokën, dhe vetëm para jush do të shihni një pallto të shkruar me llogore blu, me disa mendime magnetike mbi të. Shkruar me një dorë. Me dashuri, të riprodhueshme!

Syzet E Palosshme

Blooming

Syzet E Palosshme Dizajni i syzeve të Sonja u frymëzua nga lulet e lulëzimit dhe kornizat e hershme të spektaklit. Kombinimi i formave organike të natyrës dhe elementeve funksionale të kornizave të spektaklit, projektuesi zhvilloi një send të konvertueshëm që mund të manipulohet lehtësisht duke dhënë disa pamje të ndryshme. Produkti është dizajnuar gjithashtu me një mundësi praktike palosjeje, duke zënë sa më pak hapësirë të jetë e mundur në çantën e transportuesve. Lentet prodhohen nga pleksiglasi me prerje lazer me printime me lule Orkide, dhe kornizat bëhen me dorë duke përdorur bronz të praruar prej ari 18k.

Vathët Shumëfunksionalë

Blue Daisy

Vathët Shumëfunksionalë Daisy's janë lule të përbëra me dy lule të kombinuara në një, një seksion të brendshëm dhe një seksion të jashtëm të petalit. Ajo simbolizon ndërthurjen e dy që përfaqësojnë dashurinë e vërtetë ose lidhjen përfundimtare. Dizajni ndërthuret në unike të luleve të daisy, duke lejuar që veshësi të veshë Daisy Blue në mënyra të shumta. Zgjedhja e safirëve blu për petalet duhet të theksojë frymëzimin për shpresë, dëshirë dhe dashuri. Sapphires verdhë e zgjedhur për petalin qendror të luleve tërheq personin që të ndiejë një ndjenjë gëzimi dhe krenarie duke i dhënë veshësit qetësi dhe besim të plotë në shfaqjen e hijeshisë së tij.

Varëse

Eternal Union

Varëse Unioni i Përjetshëm nga Olga Yatskaer, një historian profesionist që vendosi të ndiqte një karrierë të re të një stilisti të argjendarisë, duket i thjeshtë por plot kuptim. Disa do të gjenin në të një prekje të bizhuterive Keltike apo edhe një nyje Herakles. Pjesa përfaqëson një formë të pafund, e cila duket si dy forma të ndërlidhura. Ky efekt krijohet përmes linjave të ngjashme me rrjetin, të gdhendura mbi copë. Me fjalë të tjera - të dy janë të lidhur së bashku si një, dhe një është një bashkim i të dyve.

Koleksioni I Bizhuterive

Ataraxia

Koleksioni I Bizhuterive Duke u kombinuar me modën dhe teknologjinë e përparuar, projekti synon të krijojë copa bizhuteri të cilat mund t'i bëjnë elementët e vjetër gotik në një stil të ri, duke diskutuar potencialin e tradicionales në kontekstin bashkëkohor. Me interesin për mënyrën sesi vyshket gotike ndikojnë audiencën, projekti përpiqet të provokojë përvojë unike individuale përmes ndërveprimit lojërues, duke eksploruar marrëdhëniet midis modelimit dhe të veshurve. Gurët sintetikë sintetikë, si një material eko-ngulitjes më të ulët, u prenë në sipërfaqe jashtëzakonisht të sheshta për të hedhur ngjyrat e tyre mbi lëkurë për të forcuar ndërveprimin.