Revista Design
Revista Design
Karrige Metalike Në Natyrë

Tomeo

Karrige Metalike Në Natyrë Gjatë viteve '60, projektuesit vizionarë zhvilluan mobiljet e para plastike. Talenti i stilistëve shoqëruar me shkathtësinë e substancës çoi në domosdoshmërinë e saj. Si dizajnerët ashtu edhe konsumatorët u bënë të varur ndaj tij. Sot, ne i dimë rreziqet e saj mjedisore. Megjithatë, tarracat e restoranteve mbesin të mbushura me karrige plastike. Kjo për shkak se tregu ofron pak alternative. Bota e projektimit mbetet shumë e populluar me prodhuesit e mobiljeve prej çeliku, madje ndonjëherë duke ripublikuar dizajne nga fundi i shekullit të 19-të ... Këtu vjen lindja e Tomeo: një karrige çeliku moderne, e lehtë dhe stackable.

Instalimi I Fenerit

Linear Flora

Instalimi I Fenerit Flora lineare është frymëzuar nga numri "tre" nga bougainvillea, lulja e Qarkut Pingtung. Përveç tre petals bougainvillea që shihen nga poshtë veprës së artit, variacionet dhe shumëfishat e tre mund të vërehen në aspekte të ndryshme. Për të festuar 30 vjetorin e Festivalit të Lanternit në Tajvan, artisti i dizajnit të Ndriçimit Ray Teng Pai ishte i ftuar nga Departamenti i Culturalështjeve Kulturore të Qarkut Pingtung për të krijuar një fanar jokonvencional, kombinimin unik të formës dhe teknologjisë, duke dërguar një mesazh për transformimin e trashëgimisë së festivalit dhe duke e lidhur atë me të ardhmen.

Drita E Ambientit

25 Nano

Drita E Ambientit 25 Nano është një instrument i lehtë artistik për të përfaqësuar kohën e përhershme dhe të përhershme, lindjen dhe vdekjen. Duke punuar me Spring Pool Glass Industriale CO, LTD, vizioni i së cilës po ndërton një lak sistematik riciklimi xhami për një të ardhme të qëndrueshme, 25 Nano zgjodhi flluskën relativisht të brishtë si një medium në kontrast me xhami të ngurtë për të mishëruar idenë. Në instrument, drita dridhet përmes cikleve të jetës së flluskës, duke projektuar ngjyrën e ylberit dhe hijet në mjedis, duke krijuar një atmosferë të ëndërruar përreth përdoruesit.

Drita E Detyrës

Linear

Drita E Detyrës Teknika e lakimit të tubit të Linear Light përdoret shumë për prodhimin e pjesëve të automjeteve. Linja këndore e lëngut realizohet me anë të kontrollit preciz të prodhuesit Taiwanese, pra të ketë materialin minimal për të ndërtuar Linjën e Dritës Linear me peshë të lehtë, të fortë dhe të lëvizshme; ideale për të ndezur çdo brendshme moderne. Ai aplikon patate të skuqura LED të errëta nga prekja pa lëvizje, me funksionin e kujtesës i cili ndizet në vëllimin e caktuar të mëparshëm. Detyrë lineare është krijuar për tu mbledhur lehtë nga përdoruesi, i përbërë nga material jo toksik dhe vjen me paketim të sheshtë; duke bërë çmos për të zvogëluar ndikimin në mjedis.

Hapësira E Punës

Dava

Hapësira E Punës Dava është zhvilluar për zyra me hapësirë të hapur, shkolla dhe universitete ku fazat e qetë dhe të përqendruara të punës janë të rëndësishme. Modulet zvogëlojnë shqetësimet akustike dhe vizuale. Për shkak të formës së saj trekëndore, mobiljet janë efikase në hapësirë dhe lejojnë një larmi opsionesh rregullimi. Materialet e Dava janë WPC dhe leshi të ndjerë, të dyja janë të biodegradueshme. Një sistem plug-in fikson dy muret në tabelë dhe nënvizon thjeshtësinë në prodhim dhe trajtim.

Mobiljet E Zgjuara

Fluid Cube and Snake

Mobiljet E Zgjuara Hello Wood krijoi një linjë të mobiljeve në natyrë me funksione inteligjente për hapësirat e komunitetit. Duke rimenduar zhanrin e mobiljeve publike, ata projektuan instalime tërheqëse vizuale dhe funksionale, duke përfshirë një sistem ndriçimi dhe dalje USB, të cilat kërkonin integrimin e paneleve diellore dhe baterive. Gjarpri është një strukturë modulare; elementët e tij janë të ndryshueshëm për t’i përshtatur faqes së dhënë. Kubi i Fluidit është një njësi fikse me një majë qelqi që paraqet qelizat diellore. Studio beson se qëllimi i dizajnit është shndërrimi i artikujve të përdorimit të përditshëm në objekte të dashur.