Revista Design
Revista Design
Modelimi I Paketimit

Milk Baobab Baby Skin Care

Modelimi I Paketimit Frymëzohet nga qumështi, përbërësi kryesor. Dizajni unik i kontejnerëve të llojit të paketave të qumështit pasqyron karakteristikat e produktit dhe është krijuar të jetë i njohur edhe për konsumatorët për herë të parë. Për më tepër, materiali i bërë nga polietileni (PE) dhe gome (EVA) dhe karakteristikat e buta të ngjyrës pastel përdoren për të theksuar se është një produkt i butë për fëmijët me lëkurë të dobët. Forma e rrumbullakët zbatohet në qoshe për sigurinë e nënës dhe foshnjës.

Salla E Ngrënies

Elizabeth's Tree House

Salla E Ngrënies Një demonstrim i rolit të arkitekturës në procesin e shërimit, Shtëpia e Pemëve të Elizabeth është një pavijon i ri ngrënie për kampin terapeutik në Kildare. Duke u shërbyer fëmijëve që shërohen nga sëmundje serioze, hapësira formon një oaz druri në mes të një pylli lisi. Një sistem diagrami dinamik por funksional i drurit përfshin një çati ekspresive, lustrim të gjerë dhe një veshje shumëngjyrësh larsh, duke krijuar një hapësirë të brendshme ngrënieje që formon një dialog me liqenin dhe pyllin përreth. Lidhja e thellë me natyrën në të gjitha nivelet promovon komoditetin, relaksimin, shërimin dhe magjinë e përdoruesit.

Hapësira Shumë Komerciale

La Moitie

Hapësira Shumë Komerciale Emri i projektit La Moitie e ka origjinën nga përkthimi francez i gjysmës, dhe dizajni e pasqyron me vend këtë me ekuilibrin që është arritur midis elementëve kundërshtarë: katror dhe rreth, dritë dhe errësirë. Duke pasur parasysh hapësirën e kufizuar, ekipi u përpoq të krijojë një lidhje dhe një ndarje midis dy zonave të veçanta të shitjes me pakicë përmes aplikimit të dy ngjyrave të kundërta. Ndërsa kufiri midis hapësirave rozë dhe të zezë është i qartë, por gjithashtu është i paqartë në këndvështrime të ndryshme. Një shkallë spirale, gjysmë rozë dhe gjysmë e zezë, pozicionohet në qendër të dyqanit dhe ofron.

Fushata Reklamuese

Feira do Alvarinho

Fushata Reklamuese Feira do Alvarinho është një festë vjetore e verës që zhvillohet në Moncao, në Portugali. Për të komunikuar ngjarjen, u krijua një mbretëri e lashtë dhe e trilluar. Me emrin e vet dhe civilizimin, Mbretëria e Alvarinho, e përcaktuar kështu sepse Moncao njihet si djepi i verës Alvarinho, u frymëzua në historinë e vërtetë, vendet, njerëzit ikonikë dhe legjendat e Moncao. Sfida më e madhe e këtij projekti ishte të bartte historinë e vërtetë të territorit në hartimin e personazheve.

Tekstili I Shtypur

The Withering Flower

Tekstili I Shtypur Lulja që fshihet është një festë e fuqisë së imazhit të luleve. Lulja është një temë popullore e shkruar si personifikim në letërsinë kineze. Në kontrast me popullaritetin e luleve që çel, imazhet e luleve që kalben shpesh shoqërohen me jinx dhe tabu. Koleksioni shikon se çfarë formon perceptimin e një komuniteti mbi atë që është sublime dhe abjektive. Projektuar në gjatësi 100cm deri 200cm fustane tulle, shtypje mëndafshi në pëlhura të tejdukshme të rrjetës, teknika e tekstilit lejon që printimet të qëndrojnë të paqarta dhe të shtrira në rrjetë, duke krijuar një pamje të printimeve në ajër.

Qendra Mjekësore E Bukurisë

LaPuro

Qendra Mjekësore E Bukurisë Dizajni është më shumë se një estetikë e mirë. Theshtë mënyra se si përdoret hapësira. Forma dhe funksioni i integruar i qendrës mjekësore si një. Kuptimi i kërkesave të përdoruesve dhe u jep atyre një përvojë të të gjitha prekjeve delikate në mjedisin përreth që ndjehen lehtësues dhe vërtet të kujdesshëm. Dizajni dhe sistemi i ri teknologjik ofrojnë zgjidhje për përdoruesit dhe të lehtë për t'u menaxhuar. Duke marrë parasysh shëndetin, mirëqenien dhe mjekësinë, qendra miratoi materiale të qëndrueshme për mjedisin dhe monitoroi procesin e ndërtimit. Të gjithë elementët janë të integruar në dizajnin ku është me të vërtetë i përshtatshëm për përdoruesit.