Revista Design
Revista Design
Zyra

Studio Atelier11

Zyra Ndërtesa u bazua në një "trekëndësh" me imazhin vizual më të fortë të formës gjeometrike origjinale. Nëse shikoni poshtë nga një vend i lartë, mund të shihni gjithsej pesë trekëndësha të ndryshëm Kombinimi i trekëndëshave me madhësi të ndryshme do të thotë që "njeriu" dhe "natyra" luajnë një rol si një vend ku ato takohen.

Shtëpia E Banimit

Tei

Shtëpia E Banimit Fakti që një jetë e rehatshme pas daljes në pension, e cila shfrytëzon më shumë ambientet e kodrës, realizohet nga një model i qëndrueshëm në një mënyrë të zakonshme, u vlerësua shumë. Për të marrë një mjedis të pasur. Por kësaj here nuk është arkitekturë vilë por strehim personal. Pastaj së pari filluam të bëjmë strukturë bazuar në atë që është në gjendje të kalojmë jetën e zakonshme të qetë pa paarsyeshmëri në të gjithë planin.

Hapësirat E Zakonshme Të Brendshme

Highpark Suites

Hapësirat E Zakonshme Të Brendshme Zonat e zakonshme të Highpark Suites eksplorojnë integrimin e thjeshtë të stileve të jetesës urbane Gen-Y me jetesën jeshile, biznesin, kohën e lirë dhe komunitetin. Nga lobet me faktorë deri tek gjykatat skulpturore të qiellit, sallat e funksioneve dhe dhomat e takimeve marramendëse këto zona të përshtatshme janë të dizajnuara që banorët të përdorin si një shtrirje të shtëpive të tyre. Frymëzuar nga jetesa në ambiente të mbyllura në natyrë, fleksibiliteti, momentet interaktive dhe një gamë e ngjyrave dhe teksteve urbane, MIL Design shtyu kufijtë për të krijuar një komunitet unik, të qëndrueshëm dhe holistik, ku çdo hapësirë ka në mendje banorët dhe mjedisin tropikal

Librari, Qendra Tregtare

Jiuwu Culture City , Shenyang

Librari, Qendra Tregtare Jato Design kishte për detyrë të shndërronte një librari tradicionale në një hapësirë dinamike, me shumë përdorime - të ishte jo vetëm një qendër tregtare, por edhe një qendër kulturore për ngjarje të frymëzuara nga librat dhe më shumë. Centrepice është hapësira "hero" ku vizitorët lëvizin në një mjedis të veshur me ton më të lehtë të përmirësuar me dizajne dramatike. Kukakët në formë fanar varen nga tavani ndërsa shkallët shërbejnë si hapësira komunale që inkurajojnë vizitorët të zgjaten dhe të lexojnë ndërsa ulen në hapa.

Dizajni I Brendshëm I Hotelit

Stories Container

Dizajni I Brendshëm I Hotelit Enë transporton ngarkesa në vende. Hoteli ofron vende pushimi për udhëtarët. Një vend pushimi i përkohshëm është ajo që kanë të përbashkët. Kjo është arsyeja pse përdorni "enën" si koncept hoteli. Hoteli nuk është vetëm një vend pushimi, por edhe një hapësirë me personalitet. Do dhomë ka shprehjen dhe personalitetin e vet. Prandaj krijoni tetë suita të ndryshme si më poshtë: Indulge, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Udhëtimi dhe Ballerina. Shtëpia e qëndrueshme nuk është vetëm një vend pushimi, por edhe një stacion furnizimi për shpirtin tuaj.

Dizajni I Brendshëm I Zyrës

Yuli Design Studio

Dizajni I Brendshëm I Zyrës Gjithmonë ka shumë tabela shenjash të çrregullt në drejtime vertikale, horizontale dhe anësore në rrugë që bllokojnë pamjen e vërtetë arkitekturore. Kjo kërkon që të ripërcaktoni tabelat e shenjave për të përmirësuar dhe azhurnuar efektet e sjella nga artikuj të tillë dekorativë në natyrë. Pika e dizajnit të brendshëm është që të dekompozohet paraqitja e mëparshme. Futet ndriçimi natyror. Një papafingo është ndërtuar nga hapësira e ngritur. Aty ku ishin shkallët ndryshuar. Ndryshimi ku ishin shkallët, shkurton kohën e lëvizjeve vertikale. Kjo krijon një mundësi të re jashtë kufijve të vjetër.