Revista Design
Revista Design
Mikser Pellgut Të Rubinetit

Straw

Mikser Pellgut Të Rubinetit Dizajni i mikserit të basenit të rubinetit Straw është frymëzuar në format tubulare të kashtave të pijshëm të rinj dhe argëtues që vijnë me një pije freskuese gjatë verës ose një pije të nxehtë në dimër. Me këtë projekt kemi dashur të krijojmë njëkohësisht një objekt të dizajnit bashkëkohor, dashamirës dhe argëtues. Duke supozuar pellgun si enë, ideja fillestare që synonte të nënvizonte rubinetin si element kontakti me përdoruesin, ashtu si kashtat e pirjes janë pika e kontaktit me një pije.

Mikser Pellgut Të Rubinetit

Smooth

Mikser Pellgut Të Rubinetit Dizajni i mikserit të basenit të rubinetit Smooth frymëzohet në formën më të pastër të një cilindri, duke bërë një rrjedhë natyrale të tubit ku rrjedh deri sa të arrijë tek përdoruesi. Ne synuam të dekonstruktojmë format e zakonshme komplekse që ka ky lloj produkti, duke rezultuar në një formë të qetë cilindrike dhe mjaft minimiste. Pamja e hijshme e shkaktuar nga linjat bëhet mjaft befasuese kur ky objekt merr funksionin e tij si ndërfaqe përdoruesi, sepse ky është një model i cili ndërthur një dizajn dinamik me funksionalitetin e përsosur të një mikser pellgje.

Rasti Portativ I Baterisë

Parallel

Rasti Portativ I Baterisë Ashtu si iPhone 5, Parallel është i gatshëm t'i provojë konsumatorët me një bankë super baterie prej 2.500mAh - kjo është një jetëgjatësi 1.7X më shumë. Kjo është jashtëzakonisht e përshtatshme për konsumatorët që janë gjithmonë në lëvizje dhe duke përdorur plotësisht aftësinë e iPhone. Paralelisht është një bateri e shkëputshme me një rast polikarbonate të ashpër plotësues. Shfrytëzoni kur kërkohet më shumë energji. Hiqni për të lehtësuar peshën. Designedshtë projektuar në mënyrë ergonomike që të përshtatet mirë në duart tuaja. Me një kabllo rrufeje të integruar dhe 5 ngjyra që përputhen me rastin mbrojtës, ajo ndan të njëjtën gjatësi si iPhone 5.

Tryeza Me Tabletop Të Rregullueshëm

Dining table and beyond

Tryeza Me Tabletop Të Rregullueshëm Kjo tabelë ka aftësinë për të rregulluar sipërfaqen e saj në forma, materiale, textures dhe ngjyra të ndryshme. Përkundër një tryeze konvencionale, pllaka e së cilës shërben si një sipërfaqe fikse për aksesorët e shërbimit (pllaka, pllaka shërbyese, etj.), Përbërësit e kësaj tryeze veprojnë si sipërfaqja ashtu edhe aksesorët shërbyes. Këto pajisje mund të kompozohen në përbërës të formave dhe madhësive të ndryshme në varësi të nevojave të kërkuara për ngrënie. Ky dizajn unik dhe inovativ shndërron një tryezë tradicionale ngrënie në një qendër dinamike përmes rirregullimit të vazhdueshëm të aksesorëve të lakuar.

Hipercar

Shayton Equilibrium

Hipercar Ekuilibri i Shayton përfaqëson një hedonizëm të pastër, çoroditje në katër rrota, një koncept abstrakt për shumicën e njerëzve dhe realizimin e ëndrrave për pak fat. Ajo përfaqëson kënaqësi të fundit, një perceptim të ri për të marrë nga një pikë në tjetrën, ku qëllimi nuk është aq i rëndësishëm sa përvoja. Shayton është vendosur të zbulojë kufijtë e aftësive materiale, të provojë shtytjet e reja alternative alternative dhe materialet që mund të përmirësojnë performancën duke ruajtur origjinën e hiperarkës. Faza që vijon është gjetja e investitorit / ve dhe shndërrimi i Shayton Equilibrium.

Tavolina E Konvertueshme Në Shtrat

1,6 S.M. OF LIFE

Tavolina E Konvertueshme Në Shtrat Koncepti kryesor ishte të komentonim faktin që jeta jonë po zvogëlohet për të hyrë në hapësirën e mbyllur të zyrës sonë. Përfundimisht, kuptova se çdo civilizim mund të ketë një perceptim shumë të ndryshëm të gjërave në varësi të kontekstit të tij shoqëror. Për shembull, kjo tavolinë mund të përdoret për një siesta ose për disa orë gjumë natën në ato ditë kur dikush lufton të përmbushë afatet. Projekti u emërua pas dimensioneve të prototipit (2,00 metra i gjatë dhe 0,80 metër i gjerë = 1,6 sm) dhe fakti që puna vazhdon të zërë gjithnjë e më shumë hapësirë në jetën tonë.