Revista Design
Revista Design
Koleksioni I Bizhuterive

Biroi

Koleksioni I Bizhuterive Biroi është një seri bizhuterish e printuar 3D që është frymëzuar nga feniksi legjendar i qiellit, i cili hidhet në flakë dhe rilind nga hiri i tij. Linjat dinamike që formojnë strukturën dhe modeli Voronoi i përhapur në sipërfaqe simbolizojnë feniksin që ringjallet nga flakët e djegura dhe fluturon në qiell. Modeli ndryshon madhësinë për të rrjedhur mbi sipërfaqe duke i dhënë një ndjenjë dinamizmi strukturës. Dizajni, i cili tregon në vetvete një prani të ngjashme me skulpturën, i jep përdoruesit kurajon për të bërë një hap përpara duke nxjerrë në pah veçantinë e tyre.

Syze

Camaro | advanced collection

Syze “Koleksioni i avancuar | druri ”karakterizohet nga syzet më të mëdha dhe dizajni theksohet nga përbërja e theksuar tre-dimensionale. Kombinimet e reja të drurit dhe lëmimi më i mirë me dorë do të thotë që secila kornizë e avancuar e syzeve ROLF është një pjesë elegante e artizanatit.

Vathët Dhe Unaza

Vivit Collection

Vathët Dhe Unaza Frymëzuar nga format e gjetura në natyrë, Vivit Collection krijon një perceptim interesant dhe kurioz nga format e zgjatura dhe linjat e lëkundjes. Pjesët Vivit përbëhen nga fletë të lakuara prej ari 18k të lakuara me plazh rodium të zi në faqet e jashtme. Vathët në formën e gjetheve rrethojnë veshët, në mënyrë që lëvizjet natyrore të krijojnë një valle interesante midis të zezës dhe arit - duke fshehur dhe zbuluar ari të verdhë nën të. Sinuoziteti i formave dhe cilësive ergonomike të këtij koleksioni paraqesin një lojë magjepsëse të dritës, hijet, shkëlqimin dhe reflektimet.

Vathët Dhe Unaza

Mouvant Collection

Vathët Dhe Unaza Koleksioni Mouvant u frymëzua nga disa aspekte të Futurizmit, siç janë idetë e dinamizmit dhe materializimi i paprekshmërisë së paraqitur nga artisti italian Umberto Boccioni. Vathët dhe unaza e Mbledhjes Mouvant përmbajnë disa fragmente ari të madhësive të ndryshme, të ngjitura në atë mënyrë që arrijnë një iluzion lëvizjeje dhe krijojnë shumë forma të ndryshme, varësisht nga këndi që vizualizohet.

Unaza

Moon Curve

Unaza Bota natyrore është në lëvizje të vazhdueshme pasi ekuilibron mes rendit dhe kaosit. Një model i mirë është krijuar nga i njëjti tension. Cilësitë e saj të forcës, bukurisë dhe dinamizmit burojnë nga aftësia e artistit për të qëndruar e hapur ndaj këtyre të kundërtave gjatë aktit të krijimit. Pjesa e mbaruar është shuma e zgjedhjeve të panumërta që artisti bën. Gjithë mendimi dhe asnjë ndjenjë nuk do të rezultojë në punë të ngurtë dhe të ftohtë, ndërsa të gjitha ndjenjat dhe asnjë kontroll japin rezultate që nuk arrijnë të shprehen. Gërshetimi i të dyve do të jetë një shprehje e vetë vallëzimit të jetës.

Veshja

Nyx's Arc

Veshja Kur drita depërton nëpër dritare me një nivel të shkëlqyeshëm, do të prodhojë një nivel ndriçimi estetik, ndriçim për të sjellë njerëzit në dhomë kur mendja misterioze dhe e qetë, pasi Nyx me një misterioz dhe të heshtur, përdorimin e pëlhurave të laminuara dhe kthesë për të interpretuar interpretimin e tillë të bukurisë.