Revista Design
Revista Design
Vila

Tranquil Dwelling

Vila Dizajni përdor teknikat e dizajnit të ekuilibrit zyrtar si mjete për të përcjellë konceptimin artistik oriental. Ai miraton elemente të bambu, orkide, lule llokume dhe peizazhit. Ekrani i thjeshtë formohet nga zgjerimi i formës së bambusë përmes zbritjes së formës së betonit dhe ndalet aty ku duhet të ndalet. Llojet e dhomave të ndenjes dhe dhomave të ngrënies lart e poshtë përcaktojnë kufirin e hapësirës dhe mishërojnë hapësirën e perspektivës orientale e cila është e rrallë dhe me lara-lara. Rreth temës së të jetuarit thjesht dhe udhëtimit lehtë, Linjat lëvizëse janë të qarta, është një provë e re për mjedisin e banimit të njerëzve.

Marka E Salloneve Të Bukurisë

Silk Royalty

Marka E Salloneve Të Bukurisë Objektivi i procesit të markës është të vendosë markën në kategorinë e kategorive të larta duke marrë një vështrim dhe një ndjesi përshtatjeje me trendet globale në përbërjen dhe kujdesin e lëkurës. Elegante në pjesën e brendshme dhe të jashtme të saj, duke u ofruar klientëve një largim luksoz për t'u tërhequr për t'u kujdesur për veten duke lënë të rinovuar. Komunikimi me sukses i përvojës tek konsumatorët ishte i përfshirë në procesin e dizajnimit. Prandaj, Alharir Salloni është zhvilluar, duke shprehur feminitetin, elementet vizuale, ngjyrat e pasura dhe teksturat me vëmendje në detajet e imëta për të shtuar më shumë besim dhe rehati.

Mulli I Zgjuar I Kuzhinës

FinaMill

Mulli I Zgjuar I Kuzhinës FinaMill është një fabrikë e fuqishme kuzhine me erëza të këmbyeshme dhe rimbushëse të erëzave. FinaMill është mënyra e thjeshtë për të ngritur gatimin me aromën e guximshme të erëzave të sapo bluara. Thjesht mbushni bishtajat e ripërdorshme me erëza ose barishte të thata, hidhni një pod në vend dhe bluajeni sasinë e saktë të erëzave që ju nevojitet me shtypjen e një butoni. Ndërroni bishtajat e erëzave me vetëm disa klikime dhe vazhdoni të gatuani. Grshtë mulli i vetëm për të gjitha erëzat tuaja.

Apartamenti

Nishisando Terrace

Apartamenti Kjo godinë e përbërë nga 4 shtëpi me tre kate me vëllim më të ulët dhe që qëndrojnë në vend afër qytetit të mesit. Grilë kedri që rrethon jashtë ndërtesës mbron privatësinë dhe shmang frenimin e degradimit të trupit të ndërtesës për shkak të dritës së drejtpërdrejtë të diellit. Edhe me planin e thjeshtë në katror, ndërtimi spiral 3D, i bërë duke lidhur kopshtin privat të niveleve të ndryshme, secila dhomë dhe salla e shkallëve çojnë në ushqimin e vëllimit të kësaj ndërtese maksimumi. Ndryshimi i fasadës së bordeve të kedrit dhe përmasat e kontrolluara mund ta lejojnë këtë ndërtesë të vazhdojë të jetë organike dhe të përzihet me ndryshimin e çastit në qytet.

Qendër Tregtare Familjare

Funlife Plaza

Qendër Tregtare Familjare Funlife Plaza është një qendër tregtare familjare për kohën e lirë dhe arsimimin e fëmijëve. Synon të krijojë një korridor makinash garash për fëmijët që të ngasin makinat gjatë bërjes së prindërve, një shtëpi në pemë për fëmijët që shikojnë dhe luajnë brenda, një tavan "lego" me emrin e fshehur të qendrës tregtare për të frymëzuar imagjinatën e fëmijëve. Sfond i thjeshtë i bardhë me të Kuqe, të verdhë dhe blu, lërini fëmijët të vizatojnë dhe ta ngjyrosin atë në mure, dysheme dhe tualet!

Dizajni I Brendshëm

Suzhou MZS Design College

Dizajni I Brendshëm Ky projekt është i vendosur në Suzhou, i cili është i njohur mirë nga modeli tradicional kopsht kinez. Projektuesja u përpoq të sillte së bashku ndjeshmëritë e saj moderniste, si dhe gjuhën popullore Suzhou. Dizajni merr sugjerime nga arkitektura tradicionale Suzhou me përdorimin e saj të mureve të suvasë të zbardhur, dyerve të hënës dhe arkitekturës së ndërlikuar të kopshtit për të rishikuar gjuhën popullore Suzhou në një kontekst bashkëkohor. Mobiljet u rikrijuan me degë të ricikluara, bambu dhe litarë kashte me pjesëmarrjen e studentëve, të cilat i dhanë kuptimin e veçantë kësaj hapësire arsimore.