Revista Design
Revista Design
Unaza

The Empress

Unaza Guri i bukurisë fantastike - piropi - thelbi i tij sjell madhështinë dhe solemnitetin. Kjo është bukuria dhe unike e gurit të identifikuar imazhin, i cili ka për qëllim dekorimin e ardhshëm. Kishte nevojë të krijonte një kornizë unike për gurin, e cila do ta çonte në ajër. Guri u tërhoq përtej metalit mbajtës të tij. Kjo formulë pasioni sensual dhe forca tërheqëse. Ishte e rëndësishme për të mbajtur konceptin klasik, duke mbështetur perceptimin modern të bizhuterive.

Karficë Zbukurimi

The Sunshine

Karficë Zbukurimi Karakteristika e këtij bizhuteri është se këtu përdoret një formë e madhe komplekse guri, e cila është vendosur në kornizën e padukshme (ajrore). Pamja e Dizajnit të Argjendarisë hap vetëm gurë që fshehin teknologjinë e montimit. Vetë guri mbahet nga dy ndeshjet pa vëmendje dhe pllaka e hollë e shpërndarë me diamante. Kjo pllakë është baza e të gjitha broshurave të strukturës mbështetëse. Mban dhe gurin e dytë. E gjithë përbërja u bë e mundur pas gurit kryesor të përpunuar.

Unaza

Pollen

Unaza Secila pjesë është një interpretim i një fragmenti të natyrës. Natyra bëhet një pretekst për t’i dhënë jetë xhevahireve, duke luajtur me dritat e teksteve dhe hijet. Qëllimi është të sigurojmë një xhevahir me forma të interpretuara pasi natyra do t'i dizajnonte ata me ndjeshmërinë dhe sensualitetin e saj. Të gjitha pjesët janë bërë me dorë të përfunduara për të përmirësuar tekstilet dhe veçoritë e xhevahirit. Stili është i pastër për të arritur substancën e jetës bimore. Rezultati i jep një pjese si unike ashtu dhe e përjetshme e lidhur thellësisht me natyrën.

Bizhuteri E Adaptueshme

Gravity

Bizhuteri E Adaptueshme Ndërsa në Shekullin XXI, përdorimi i teknologjive të larta bashkëkohore, i materialeve të reja ose i formave ekstreme të reja është shpesh një domosdoshmëri për të bërë risi, Graviteti vërteton të kundërtën. Graviteti është një koleksion i bizhuterive të adaptueshme duke përdorur vetëm filetimin, një teknikë shumë të vjetër dhe gravitetin, një burim të pashtershëm. Koleksioni është i përbërë nga një numër i madh elementësh argjendi ose ari, me dizajne të ndryshme. Secila prej tyre mund të shoqërohet me perla ose fillesa gurësh dhe varëse. Koleksioni shpall kështu një pafundësi xhevahire të ndryshme.

Koleksioni I Veshjeve Të Grave

The Hostess

Koleksioni I Veshjeve Të Grave Koleksioni i diplomuar i Daria Zhiliaeva ka të bëjë me feminilitetin dhe mashkulloritetin, forcën dhe brishtësinë. Inspirimi i koleksionit vjen nga një përrallë e vjetër nga letërsia ruse. Mikpritja e Malit të bakrit është një mbrojtës magjik i minatorëve nga një përrallë e vjetër ruse. Në këtë koleksion mund të shihni martesën e bukur të linjave të drejta, të frymëzuara nga uniformat e minatorit dhe vëllimet e këndshme të kostumit kombëtar rus. Anëtarët e ekipit: Daria Zhiliaeva (stilisti), Anastasiia Zhiliaeva (asistente e projektuesit), Ekaterina Anzylova (fotograf)

Çantë Dore, Çanta E Mbrëmjes

Tango Pouch

Çantë Dore, Çanta E Mbrëmjes Tango Pouch është një çantë e jashtëzakonshme me një dizajn vërtet inovativ. Shtë një pjesë arti e veshur e veshur nga doreza dore që ju lejon të keni duart tuaja falas. Brenda ka hapësirë të mjaftueshme dhe ndërtimi i mbylljes së magnetit të palosshëm jep një hapje të papritur të lehtë dhe të gjerë. Pouch është bërë me lëkurë të butë prej lëkure prej leshi të butë për një prekje tepër të këndshme të dorezës dhe futjeve anësore të fryrë, duke kundërshtuar qëllimisht me trupin kryesor më të konstruktuar të bërë nga e ashtuquajtura lëkure me xham.