Revista Design
Revista Design
Modeli I Paketimit Të Çamçakëzit

ZEUS

Modeli I Paketimit Të Çamçakëzit Modelet e paketave për çamçakëz. Koncepti i këtyre modeleve është "ndjeshmëri stimuluese". Synimet e produkteve janë meshkuj në të njëzetat e tyre, dhe ato dizajne inovative i ndihmojnë ata të marrin produkte në dyqane instinktivisht. Pamjet kryesore shprehin pamje botërore spektakolare të fenomenit natyror që shoqërojnë secilën aromë. THUNDER SPARK për një aromë të diskutueshme dhe elektrizuese, SNOW STORM për ngrirje dhe aromë të fortë ftohjeje, dhe SHUM RARININ SHINNDET forS për aromën e lagështirës, lëngut dhe ujit.

Struktura E Tendës Fotokromike

Or2

Struktura E Tendës Fotokromike Or2 është një strukturë e vetme çati sipërfaqësore e cila reagon ndaj dritës së diellit. Segmentet poligonale të sipërfaqes reagojnë ndaj dritës ultra vjollce, duke hartuar pozicionin dhe intensitetin e rrezeve diellore. Kur janë nën hije, segmentet e Or2 janë të bardha të tejdukshme. Sidoqoftë kur goditen nga rrezet e diellit ato bëhen me ngjyra, duke përmbytur hapësirën më poshtë me ngjyrime të ndryshme të dritës. Gjatë ditës, Or2 bëhet një pajisje hije, e cila kontrollon në mënyrë pasive hapësirën nën të. Natën Or2 shndërrohet në një llambadar shumë të madh, duke shpërndarë dritë e cila është mbledhur nga qelizat e integruara fotovoltaike gjatë ditës.

Etiketa Dhe Pakoja E Verës Së Gazuar

Il Mosnel QdE 2012

Etiketa Dhe Pakoja E Verës Së Gazuar Ashtu si Liqeni Iseo spërkat në brigjet e Franciacorta, kështu që vera e gazuar lagë anët e një gote. Koncepti është një rishikim grafik i formës së liqenit dhe shpreh të gjithë fuqinë e një shishe Rezervë që derdhet në një gotë kristali. Një etiketë elegante dhe e gjallë, e ekuilibruar në grafikat dhe ngjyrat e saj, është një zgjidhje e guximshme me polipropileni transparent dhe shtypje të artë me fletë metalike plotësisht të nxehtë për të dhënë ndjesi të reja. Derdhja e verës nënvizohet në kutinë, ku grafika përfundon në pako: e thjeshtë dhe me ndikim e përbërë nga dy elementë "të ngathët dhe tiroir".

Identiteti Vizual

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Identiteti Vizual Le Coffret është një shtrat dhe një mëngjes simpatik në zemër të Valle d'Aosta. Projekti ishte konceptuar në respektim absolut të stilit autentik: prandaj muret prej guri, trarët prej druri dhe mobiljet antike. Një rreth që simbolizon qiellin mbi trekëndëshin që përfaqëson malin, ku ndodhet B&B, nga ideja e ngritjes së njeriut në qiell. Një font Onciale i rishikuar në një version modern për të kujtuar origjinën keltike të Luginës ekuilibron me të drejtë dhe mbështet një simbol të fortë dhe të rëndësishëm për të marrë përfundimisht një logo që është e lehtë për t'u identifikuar dhe lehtë tërheq vëmendjen.

Arti I Mbulesës Së Albumit

Haezer

Arti I Mbulesës Së Albumit Haezer është i njohur për tingullin e tij të ngurtë në bas, pushime epike me efekte të lëmuara mirë. Itsshtë lloji i tingullit që del si muzikë e drejtpërdrejtë e vallëzimit përpara, por në një inspektim më të afërt ose dëgjim do të filloni të zbuloni shtresa të shumta të frekuencave brenda produktit të përfunduar. Për konceptin krijues dhe ekzekutimin, sfida ishte për të simuluar përvojën audio të njohur si Haezer. Stili i veprës artistike nuk është aspak stili tipik i muzikës vallëzimi, duke e bërë kështu Haezer një zhanër të tijin.

Mbulesa Për Menunë

Magnetic menu

Mbulesa Për Menunë Disa fletë plastike transparente të lidhura me magnete që shërbejnë si mbulesë e përsosur për lloje të ndryshme të materialit të shtypur. Lehtë për t’u përdorur. Lehtë për tu prodhuar dhe mirëmbajtur. Produkt i zgjatur që kursen kohë, para, lëndë të para. Miqësore me mjedisin. Përshtatur lehtësisht për qëllime të ndryshme. Përdorimi ideal në restorante si një mbulesë për menu. Kur kamerieri ju sjell vetëm një faqe me kokteje frutash, dhe vetëm një faqe me ëmbëlsira për mikun tuaj, për shembull, është pothuajse si menutë e personalizuar të bëra vetëm për ju.