Revista Design
Revista Design
Paketimi I Birrës

Okhota Strong

Paketimi I Birrës Ideja që qëndron pas këtij ridizajnimi është të tregoni ABV të lartë të produktit përmes një materiali të fortë të njohur vizualisht - metali të valëzuar. Stampimi i valëzuar prej metali bëhet motivi kryesor për shishe qelqi ndërsa e bën atë të prekshëm dhe të lehtë për t’u mbajtur. Modeli grafik i ngjan metaleve të valëzuar transferohet në alumini mund të plotësohet me një logo të markës diagonale të përshkallëzuar dhe imazh të modernizuar të një gjahtari duke e bërë dizajnin e ri më dinamik. Zgjidhja grafike për të dy shishet dhe mundet është e thjeshtë dhe e thjeshtë për t’u zbatuar. Ngjyrat e theksuara dhe elementët e projektimit të çuditshëm apelojnë tek audienca e synuar dhe rrisin dukshmërinë e rafteve.

Paketim

Stonage

Paketim Pijet alkoolike të kombinuara në mënyrë krijuese me konceptin 'paketë shpërndarëse', Shkrirja e Gurit sjell vlera unike në kontrast me paketimin tradicional të alkoolit. Në vend të procedurës normale të paketimit të hapjes, Melting Stone është krijuar për të shpërndarë veten kur është në kontakt me një sipërfaqe me temperaturë të lartë. Kur pakoja e alkoolit derdhet me ujë të nxehtë, paketimi i modelit 'mermer' do të shpërndahet vetë ndërsa klienti është i gatshëm të shijojë pijen me produktin e tyre të bërë me porosi. Shtë një mënyrë e re për të shijuar pije alkoolike dhe për të vlerësuar vlerën tradicionale.

Libri I Gatimit

12 Months

Libri I Gatimit Libri i kuzhinës hungareze në tryezën e kafesë 12 Muaj, nga autori debutues Eva Bezzegh, u lançua në Nëntor 2017 nga Botimet Artbeet. Shtë një titull artistik unik piktoresk që paraqet sallata sezonale që paraqesin shijet e disa kuzhinave nga e gjithë bota në një qasje mujore. Kapitujt ndjekin ndryshimet e stinëve në pllakat tona dhe në natyrë përgjatë një viti të tërë në 360pp duke kërkuar receta sezonale dhe ushqime përkatëse, peizazhe lokale dhe portrete të jetës. Përveçse është një koleksion tematik jo-teknik i recetave, ai premton një përvojë të qëndrueshme të librit artistik.

Paketimi I Kafesë

The Mood

Paketimi I Kafesë Dizajni tregon pesë fytyra të ndryshme tërheqëse, të frymëzuara vintage dhe majmunë pak realiste, secila prej tyre përfaqëson një kafe të ndryshme nga një rajon i ndryshëm. Në kokën e tyre, një kapelë elegant, klasike. Shprehja e tyre e butë ngjall kuriozitetin. Këta majmunë të shkathët nënkuptojnë cilësi, sofistikimi i tyre ironik tërheqës për pijet kafe të interesuar për karakteristikat komplekse të aromës. Shprehjet e tyre paraqesin me humor me humor, por gjithashtu aludojnë në profilin e aromës së kafesë, të butë, të fortë, të thartë ose të qetë. Dizajni është i thjeshtë, por gjithsesi i zgjuar, një kafe për çdo humor.

Qelqi Konjak

30s

Qelqi Konjak Puna ishte krijuar për të pirë konjak. Isshtë në lulëzim të lirë në një studio xhami. Kjo e bën çdo copë qelqi individuale. Xhami është i lehtë për tu rrëmbyer dhe duket interesant nga të gjitha këndvështrimet. Forma e qelqit pasqyron dritën nga kënde të ndryshme duke shtuar kënaqësi shtesë në pirje. Për shkak të formës së rrafshuar të kupës, ju mund të vendosni gotën në tryezë, pasi dëshironi të pushoni në njërën nga anët e saj. Emri dhe ideja e veprës festojnë plakjen e artistit. Dizajni pasqyron nuancat e plakjes dhe thërret traditën e konjakut të plakjes duke u përmirësuar në cilësi.

Paketa Për Kujdesin E Lëkurës

Bionyalux

Paketa Për Kujdesin E Lëkurës Koncepti i rivendosjes së lëkurës në produktet e reja të lëkurës përkon me barrën zero të riciklimit të bagasse, mbrojtjen e mjedisit dhe konceptin ekologjik. Nga tiparet e produktit të jetëgjatësisë së kufizuar të klasës ushqimore 60-ditore të procesit të trajtimit të 30-ditësh për përmirësimin e lëkurës, 30 dhe 60 janë zgjedhur si simboli i njohjes vizuale të produktit, dhe tre fazat e përdorimit, 1,2, 3 janë të integruar në vizion.