Revista Design
Revista Design
Dollap I Vendosur Për Darkë

Baan

Dollap I Vendosur Për Darkë "baan" është një lloj dollapi i cili është krijuar posaçërisht me qëllim të përdorimit të darkës. Appearanceshtë pamja unike dhe forca është tregim që lidhet nga funksioni. Ekzistojnë disa karakteristika dalluese të sistemeve të kabineteve. Funksionet dhe veçoritë e ndryshme të dollapit që ndahen me histori siç janë futja e takëmit dhe Kutia e indeve përfaqësohen nga oxhaku dhe oxhaku. Për më tepër, syzet e verës përfaqësohen nga llambadari dhe rafti i pjatave simbolizohet nga shkallët. Ekzistojnë katër përbërës kryesorë të shtëpisë ku idetë narrative.

Syze

Mykita Mylon, Basky

Syze Koleksioni MYLITA MYLON është bërë nga një material poliamid i lehtë që përmban rregullim të jashtëzakonshëm individual. Ky material i veçantë krijohet shtresë për shtresë falë teknikës Selterimi i lazerit selektiv (SLS). Duke ri-interpretuar formën e spektaklit tradicionale të rrumbullakët dhe ovale të rrumbullakët, që ishte në modë në vitet ’30, modeli BASKY shton një fytyrë të re në këtë koleksion spektakli, i cili fillimisht ishte krijuar për t’u përdorur në sport.

Libri

Brazilian Cliches

Libri "Klishet braziliane" ishte e përbërë duke përdorur imazhe nga një katalog i vjetër i klisheve me shkronja braziliane. Por arsyeja e titullit të saj nuk është vetëm për shkak të klisheve të përdorura për përbërjen e ilustrimeve të saj. Në kthesën e secilës faqe, ne ekzekutojmë në lloje të tjera klishesh braziliane: ato historike, si ardhja e Portugezëve, katekizimi i indianëve vendas, ciklet ekonomike të kafesë dhe ari ... madje përfshin klishe bashkëkohore braziliane, plot bllokime trafiku, borxhet, godinat e mbyllura dhe tjetërsimi - Portretizuar në një rrëfim vizual të parëndësishëm bashkëkohor.

Qendra E Transportit

Viforion

Qendra E Transportit Projekti është një HUB Transporti që lidh vendbanimet urbane përreth në zemër të jetës dinamike në mënyrë të lehtë dhe efikase të gjeneruar nga shkrirja e sistemeve të ndryshme të transportit si stacioni hekurudhor, stacioni i metrosë, kuverta e nilit dhe stacioni i autobusëve përveç shërbimeve të tjera për të konvertuar vendi për të qenë katalizator për zhvillimin e ardhshëm.

Detektori Portabël I Defektit Tejzanor

Prisma

Detektori Portabël I Defektit Tejzanor Prisma është projektuar për testimin e materialeve jo invazive në mjediset më ekstreme. Isshtë detektori i parë që përfshin imazhe të përparuara në kohë reale dhe skanim 3D, duke e bërë interpretimin e të metave shumë më të lehtë, duke zvogëluar kohën e teknikut në vend. Me një mbyllje praktikisht të pathyeshme dhe mënyra unike inspektimi të shumta, Prisma mund të mbulojë të gjitha aplikimet e testimit, nga tubacionet e naftës deri tek përbërësit e hapësirës ajrore. Shtë detektori i parë me regjistrimin e të dhënave integrale dhe gjenerimin automatik të raporteve PDF. Lidhja pa tel dhe Ethernet lejojnë që njësia të përmirësohet ose diagnostikohet lehtësisht.

Llamba

Muse

Llamba Frymëzuar nga 'Won Budismism' në thënien e tij se nuk ka cilësi absolute në universin tonë, ne i kemi dhënë një cilësi paradoksale 'dritës' duke i dhënë asaj një "prani fizike". Fryma e meditimit që inkurajon ishte një burim i fuqishëm frymëzimi që ne përdorëm për të krijuar këtë produkt; duke mishëruar cilësitë e 'kohës', 'materies' dhe 'dritës' në një produkt të vetëm.