Revista Design
Revista Design
Aktivizimi I Ngjarjeve

Home

Aktivizimi I Ngjarjeve Shtëpia përqafon nostalgjinë e shtëpisë personale të një personi dhe është një ndërthurje e vjetër dhe e re. Piktura të cilësisë së mirë të vitit 1960 mbulojnë murin e pasmë, memorandume të vegjël personalë janë shpërndarë në të gjithë ekranin. Së bashku këto gjëra ndërthuren në një masë vargjesh duke u formuar së bashku si një histori, ku në pritje të vendit ku shikuesi qëndron ajo zbulon një mesazh.

Instalimi I Artit

The Future Sees You

Instalimi I Artit E ardhmja sheh Ju paraqet bukurinë e optimizmit të përqafuar nga të rriturit e rinj krijues - mendimtarët, inovatorët, projektuesit dhe artistët e botës tuaj të ardhshëm. Një histori dinamike vizive, e parashikuar përmes 30 dritareve mbi 5 nivele, sytë ndezin përmes një spektri të gjallë ngjyrash, dhe nganjëherë duket se po ndjekin turmën ndërsa shikojnë me siguri natën. Përmes këtyre syve ata shohin të ardhmen, mendimtarin, novatorin, stilistin dhe artistin: krijuesit e së nesërmes që do të ndryshojnë botën.

Dizajni I Brendshëm Komercial

KitKat

Dizajni I Brendshëm Komercial Përfaqësoni konceptin dhe markën e përgjithshme në një mënyrë inovative përmes projektimit të dyqanit, posaçërisht për tregun kanadez dhe klientelën Yorkdale. Përdorimi i përvojës së një lokacioni të mëparshëm pop-up dhe ndërkombëtar për të inovuar dhe rimenduar tërë përvojën. Krijoni një dyqan ultra-funksional, i cili do të funksiononte mirë për një trafik shumë të lartë, hapësirë të ndërlikuar.

Dizajni I Brendshëm

Arthurs

Dizajni I Brendshëm Një vuaj bashkëkohore e Amerikës së Veriut, sallë pritjeje koktej dhe tarracë në çati të vendosur në Midtown Toronto, duke festuar një menu klasike të rafinuar dhe pije të nënshkruara të kënaqshme. Restoranti i Arthur ka tre hapësira të veçanta për tu shijuar (zona ngrënie, bar, dhe oborr spanjol i çatisë) që ndjehen të dy intime dhe të bollshme në të njëjtën kohë. Tavani është unik në hartimin e tij të paneleve prej druri të pajisur me një rimeso druri, të ndërtuar për të përmirësuar formën tetëkëndëshe të dhomës, dhe imiton pamjen e kristalit të prerë që varet lart.

Shtëpi Zbavitëse Për Fëmijë

Fun house

Shtëpi Zbavitëse Për Fëmijë Ky model ndërtimi është që fëmijët të mësojnë dhe të luajnë, që është një shtëpi plotësisht Argëtuese nga një baba super. Designer kombinoi materiale të shëndetshme dhe forma të sigurisë për të bërë një hapësirë të mrekullueshme dhe interesante. Ata u përpoqën të krijojnë një shtëpi të rehatshme dhe të ngrohtë për fëmijë, dhe u përpoqën të intensifikojnë marrëdhëniet prindër-fëmijë. Klienti i tha projektuesit të arrijë 3 qëllime, të cilat ishin: (1) materiale natyrore dhe të sigurisë, (2) i bëjnë fëmijët dhe prindërit të lumtur dhe (3) hapësirë të mjaftueshme për ruajtje. Designer gjeti një metodë të thjeshtë dhe të qartë për të arritur qëllimin, që është shtëpia, fillimi i hapësirës së fëmijëve.

Shtëpia E Brendshme

Spirit concentration

Shtëpia E Brendshme Cila është hapësira për një shtëpi? Designer beson se dizajni vjen nga kërkesat e pronarit, duke arritur shpirtin në hapësirë. Prandaj, stilisti lundroi qëllimin e tyre të hapësirës nga çifti bukuroshe. Të dy pronarët i duan materialet dhe zgjidhjen e projektimit në lidhje me kulturën japoneze. Për përfaqësimin e kujtimeve midis mendjeve të tyre, ata vendosën të përdorin cilësi të ndryshme të drurit për të krijuar një shtëpi shpirti. Si pasojë, ata përbënin 3 qëllime konsensuale të kësaj shtëpie ideale, të cilat ishin (1) atmosferë qetësie, (2) hapësira publike fleksibël dhe simpatike, dhe (3) hapësira private të rehatshme dhe të padukshme.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.