Revista Design
Revista Design
Shtëpi

Dezanove

Shtëpi Inspirimi i arkitektit erdhi nga druri i rikuperuar i eukaliptit të "bateas". Këto janë platformat e prodhimit të midhjeve në grykëderdhje dhe që përbëjnë industrinë shumë të rëndësishme lokale në "Ria da Arousa", Spanjë. Druri i eukaliptit përdoret në këto platforma, dhe ka shtrirje të kësaj peme në rajon. Mosha e drurit nuk është e fshehur, dhe fytyrat e ndryshme të jashtme dhe të brendshme të drurit përdoren për të krijuar ndjesi të ndryshme. Shtëpia përpiqet të huazojë traditën e rrethinës dhe t'i zbulojë ato përmes tregimit të treguar në dizajn dhe detaje.

Restoranti

Xin Ming Yuen

Restoranti Hyrja është një sfilatë e materialeve, strukturave dhe ngjyrave të kundërta. Zona e pritjes është një hapësirë e rehatisë së qetë. Modelet e dyshimta ndeshen me dekorime lozonjare. Prapa është një zonë bar dinamike brenda një konteksti pushimi. Dritat e udhëhequra me karakterin kinez tradicionale kineze, modeli Hui, shton një ndjenjë futurizmi. Të kalosh nëpër një cloister të zbukuruar me çati të zbukuruar është zona e ngrënies. Zbukuruar me imazhe lulesh, karboni peshku, ekrane qelqi me njolla të ngulitura dhe kabinete të lashta të bimëve bimorë Bai Zi, është një udhëtim vizual përmes kohës dhe relikteve kulturore në modë.

Hapësira Me Pakicë

Portugal Vineyards

Hapësira Me Pakicë Dyqani i koncepteve Portugali Vineyards është dyqani i parë fizik për kompaninë online të specializuar të verës. E vendosur pranë selisë së kompanisë, përballë rrugës dhe duke zënë 90m2, dyqani përbëhet nga një plan i hapur pa ndarje. Brendësia është një hapësirë e bardhë dhe paksa verbuese me qarkullim rrethor - një kanavacë e bardhë që vera Portugeze të shkëlqejë dhe të shfaqet. Raftet janë të gdhendura nga muret në lidhje me tarracat e verës në një përvojë të pakicë me pakicë 360 gradë pa banak.

Arti

Metamorphosis

Arti Zona është në rajonin industrial Keihin në periferi të Tokios. Tymi i tymit që vazhdon vazhdimisht nga oxhaqet e fabrikave të rënda industriale mund të përshkruaj një imazh negativ siç është ndotja dhe materializmi. Sidoqoftë, fotografitë janë përqendruar në aspektet e ndryshme të fabrikave që portretizojnë bukurinë e tij funksionale. Gjatë ditës, tubat dhe strukturat krijojnë modele gjeometrike me linja dhe textures dhe shkalla në objektet e lagura krijon një ajër dinjiteti. Natën, objektet ndryshojnë në një kështjellë misterioze kozmike atë të filmave shkencorë në vitet 80.

Shoqëror Dhe Kohën E Lirë

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Shoqëror Dhe Kohën E Lirë Linjat horizontale dhe vertikale kryqëzojnë njëra-tjetrën për të formuar një rrjet. Do rrjet është një platformë komunikimi, e cila është gjithashtu burimi i konceptit të shiritit uiski. Për sa i përket kursimit të energjisë dhe mbrojtjes së mjedisit, projektuesi përdori llamba LED për kursimin e energjisë në të gjithë shiritin. Për të ruajtur cilësinë e ajrit në bar, dizajni miraton dritare nga veriu në jug, të cilat mund të sigurojnë kalimin e ajrit natyror.

Arkitektura Me Përdorim Të Përzier

Shan Shui Plaza

Arkitektura Me Përdorim Të Përzier E vendosur në qytetin historik të Xi'an, midis qendrës së biznesit dhe lumit TaoHuaTan, projekti synon jo vetëm të lidhë të kaluarën dhe të tashmen, por edhe urbanin dhe natyrën. Frymëzuar nga përralla e pranverës kineze të lulëzimit të Peach, projekti ofron një vend jetese dhe pune paradiziake duke siguruar një lidhje të ngushtë me natyrën. Në kulturën kineze, filozofia e ujit malor (Shan Shui) mban një kuptim thelbësor të marrëdhënies midis njeriut dhe natyrës, kështu duke përfituar nga peizazhi i rrjedhshëm i zonës, projekti ofron hapësira që pasqyrojnë filozofinë Shan Shui në qytet.