Revista Design
Revista Design
Shkolla Ndërkombëtare

Gearing

Shkolla Ndërkombëtare Forma konceptuale e rrethit të Shkollës Ndërkombëtare të Debrecen simbolizon mbrojtjen, unitetin dhe komunitetin. Funksionet e ndryshme paraqiten si ingranazhe të lidhura, pavione në një tel të rregulluar në një hark. Fragmentimi i hapësirës krijon një larmi fushash komunitare midis klasave. Përvoja e hapësirës romane dhe prania e vazhdueshme e natyrës ndihmojnë studentët në të menduarit krijues dhe në shfaqjen e ideve të tyre. Shtigjet që çojnë në kopshte arsimore në det të hapur dhe pyll plotësojnë konceptin e rrethit duke krijuar një tranzicion emocionues midis mjedisit të ndërtuar dhe natyror.

Emri i Projektit : Gearing, Emri i stilistëve : BORD Architectural Studio, Emri i klientit : ISD - International School of Debrecen.

Gearing Shkolla Ndërkombëtare

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.