Revista Design
Revista Design
Animimi 3D

Alignment to Air

Animimi 3D Sa i përket animacionit krijues të letrave, Jin filloi me alfabetin A. Dhe, kur bëhet fjalë për hapin e konceptit, ai u përpoq të shihte humor më të fuqishëm që reflektojnë në filozofinë e tij e cila është mjaft aktive, por organizuese në të njëjtën kohë. Gjatë rrugës, ai doli me fjalët kontradiktore plotësisht duke kërkuar idenë e tij në një farë mënyre siç është përafrimi me ajrin që është titulli i këtij projekti. Me këtë në mendje, animacioni paraqet momente më të sakta dhe delikate mbi fjalën e parë. Nga ana tjetër, kjo përfundon me një vibër mjaft fleksibël dhe të lirshme për të manifestuar shkronjën e fundit.

Emri i Projektit : Alignment to Air, Emri i stilistëve : Jin Jeon, Emri i klientit : Jin Jeon(J2Motion).

Alignment to Air Animimi 3D

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.