Revista Design
Revista Design
Valixhe E Qëndrueshmërisë

Rhita

Valixhe E Qëndrueshmërisë Montimi dhe çmontimi i krijuar për shkak të qëndrueshmërisë. Me një sistem të strukturës inovative të varet, i projektuar, 70 përqind e pjesëve u zvogëluan, nuk ka zam ose thumba për fiksim, nuk ka qepje të rreshtimit të brendshëm, që e bën më të lehtë riparimin, dhe zvogëluar 33 përqind të vëllimit të mallrave, përfundimisht, zgjatni valixhen cikli i jetes. Të gjitha pjesët mund të blihen individualisht, për personalizimin e valixheve të veta, ose zëvendësimit të pjesëve, asnjë valixhe kthyese në qendrën e riparimit të nevojshme, kursen kohë dhe zvogëlon gjurmën e karbonit të transportit.

Emri i Projektit : Rhita, Emri i stilistëve : ChungSheng Chen, Emri i klientit : Tainan University of Technology/Product Design Deparment.

Rhita Valixhe E Qëndrueshmërisë

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.