Revista Design
Revista Design
Etiketa E Verës

5 Elemente

Etiketa E Verës Dizajni i "5 Elemente" është rezultat i një projekti, ku klienti i besoi agjencisë së projektimit me liri të plotë të shprehjes. Ngjarja kryesore e këtij modeli është karakteri romak "V", i cili përshkruan idenë kryesore të produktit - pesë lloje të verës të ndërthurura në një përzierje unike. Gazeta speciale e përdorur për etiketë si dhe vendosja strategjike e të gjitha elementeve grafike provokojnë konsumatorin potencial që të marrë shishjen dhe ta rrotullojë në duar, ta prekë, gjë që sigurisht bën një përshtypje më të thellë dhe e bën modelin më të paharrueshëm.

Emri i Projektit : 5 Elemente, Emri i stilistëve : Valerii Sumilov, Emri i klientit : Etiketka design agency.

5 Elemente Etiketa E Verës

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.