Revista Design
Revista Design
Karrige

Ydin

Karrige Stivani Ydin mund të montohet vetë, pa përdorur mjete speciale, falë një sistemi të thjeshtë ndërlidhës. 4 këmbët identike nuk vendosen në rend të veçantë dhe sedilja e betonit, duke vepruar si gur themeli, mban gjithçka në vend. Këmbët bëhen me dru skrapi të ardhur nga një prodhues shkallësh, të përpunuara lehtësisht duke përdorur teknika tradicionale të përpunimit të drurit dhe më në fund vajosura. Vendi është formuar thjesht në një Betoni të qëndrueshëm të mbështjellë me fibra UHP. Vetëm 5 pjesë të shkëputura për të qenë të paketuara dhe të gatshme për t'u dërguar klientëve përfundimtarë, është një tjetër argument i qëndrueshmërisë.

Emri i Projektit : Ydin, Emri i stilistëve : Franck Divay, Emri i klientit : inoow design.

Ydin Karrige

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.