Revista Design
Revista Design
Kolerë

Eves Weapon

Kolerë Arma e Evës është bërë nga 750 karate trëndafili dhe ari të bardhë. Përmban 110 diamante (20.2ct) dhe përbëhet nga 62 segmente. Të gjithë kanë dy paraqitje krejtësisht të ndryshme: Në pamje anësore segmentet janë në formë mollë, në pamje të sipërme mund të shihen linjat në formë V. Do segment është i ndarë anash për të krijuar efektin e ngarkimit të pranverës që mban diamantet - diamantet mbahen vetëm nga tensioni. Kjo thekson në mënyrë të favorshme shkëlqimin, shkëlqimin dhe maksimizon shkëlqimin e dukshëm të diamantit. Ai lejon një dizajn jashtëzakonisht të lehtë dhe të qartë, pavarësisht nga madhësia e gjerdanit.

Emri i Projektit : Eves Weapon, Emri i stilistëve : Britta Schwalm, Emri i klientit : Brittas Schmiede.

Eves Weapon Kolerë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.