Revista Design
Revista Design
Tabela

la SINFONIA de los ARBOLES

Tabela Tabela la SINFONIA de los ARBOLES është një kërkim për poezi në dizajn... Një pyll i parë nga toka është si kolona që veniten në qiell. Ne nuk mund t'i shohim ato nga lart; pylli nga pamja e një zogu i ngjan një tapeti të lëmuar. Vertikaliteti bëhet horizontal dhe ende mbetet i unifikuar në dualitetin e tij. Po kështu, tabela e SINFONIA de los ARBOLES, sjell në mendje degët e pemëve duke formuar një bazë të qëndrueshme për një banak delikate që sfidon forcën e gravitetit. Vetëm aty-këtu rrezet e diellit dridhen nëpër degët e pemëve.

Emri i Projektit : la SINFONIA de los ARBOLES, Emri i stilistëve : Dagmara Oliwa, Emri i klientit : FORMA CAPRICHOSA.

la SINFONIA de los ARBOLES Tabela

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.