Revista Design
Revista Design
Grupi I Gatimit Për Zjarr

Firo

Grupi I Gatimit Për Zjarr FIRO është një grup gatimi shumëfunksional dhe i lëvizshëm 5 kg për çdo zjarr të hapur. Furra mban 4 tenxhere, të bashkangjitura në ndërtimin hekurudhor të sirtarëve me një mbështetje të kthyeshme për ruajtjen e nivelit të ushqimit. Kështu mënyra FIRO mund të përdoret lehtësisht dhe në mënyrë të sigurt si sirtar pa derdhur ushqim ndërsa furra vendos gjysmën në zjarr. Tenxheret përdoren për qëllime gatimi dhe ngrënieje dhe trajtohen me mjetin e takëmëve, të cilat kapen në secilën anë të tenxhereve për t'i mbajtur ato në xhepa të izolimit të temperaturës ndërsa janë të nxehtë. Ai gjithashtu përfshin një batanije e cila është gjithashtu një çantë që mban të gjitha pajisjet e dobishme.

Emri i Projektit : Firo, Emri i stilistëve : Andrea Sosinski, Emri i klientit : NIMTSCHKE DESIGN - Andrea Sosinski.

Firo Grupi I Gatimit Për Zjarr

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.