Revista Design
Revista Design
Identiteti Vizual I Furrës

Mangata Patisserie

Identiteti Vizual I Furrës Mångata është vizualizuar në suedeze si një skenë romantike, pasqyrimi i shkëlqyeshëm, i ngjashëm me rrugën, i Hënës krijon në detin e natës. Skena është tërhequr vizualisht dhe mjaft e veçantë për krijimin e imazhit të markës. Paleta e ngjyrave, e zezë dhe e artë, imiton atmosferën e detit të errët, gjithashtu, i dha markës një prekje misterioze, luksoze.

Emri i Projektit : Mangata Patisserie, Emri i stilistëve : M — N Associates, Emri i klientit : M — N Associates.

Mangata Patisserie Identiteti Vizual I Furrës

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.