Revista Design
Revista Design
Klinika E Urologjisë

The Panelarium

Klinika E Urologjisë Panelarium është hapësira e re klinike për Dr. Matsubara një nga pak kirurgët e certifikuar për të operuar sistemet e kirurgjive robotike da Vinci. Dizajni u frymëzua nga bota dixhitale. Komponentët binar të sistemit 0 dhe 1 u interpretuan në hapësirën e bardhë dhe u mishëruan nga panele që dilnin nga muret dhe tavani. Kati ndjek gjithashtu të njëjtin aspekt të projektimit. Kolegjet megjithëse pamja e tyre e rastësishme është funksionale, ato bëhen shenja, stola, sportele, rafte librash dhe madje edhe doreza, dhe më e rëndësishmja e blinduesve që sigurojnë një intimitet minimal për pacientët.

Emri i Projektit : The Panelarium, Emri i stilistëve : Tetsuya Matsumoto, Emri i klientit : Matsubara Clinic..

The Panelarium Klinika E Urologjisë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.