Revista Design
Revista Design
Ridizajnimi I Identitetit Të Markës

InterBrasil

Ridizajnimi I Identitetit Të Markës Frymëzimi për rimendimin dhe ridizajnimin e markës ishin ndryshimet në modernizimin dhe integrimin në kulturën e kompanisë. Dizajni i zemrës nuk mund të ishte më i jashtëm i markës, duke frymëzuar një partneritet si brenda vendit me punonjësit, por edhe me klientët. Një bashkim i integruar midis përfitimeve, angazhimit dhe cilësisë së shërbimit. Nga forma tek ngjyrat, modeli i ri integroi zemrën në B dhe kryqin shëndetësor në T. Dy fjalët e bashkuara në mes duke e bërë logon të duket si një fjalë, një simbol, duke bashkuar R dhe B në zemra.

Emri i Projektit : InterBrasil, Emri i stilistëve : Mateus Matos Montenegro, Emri i klientit : InterBrasil.

InterBrasil Ridizajnimi I Identitetit Të Markës

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.