Revista Design
Revista Design
Klubi Për Fëmijë

Meland

Klubi Për Fëmijë I gjithë projekti ka përfunduar shprehjen e shkëlqyer të temës shesh lojërash shtëpie prind-fëmijë, duke treguar një shkallë të lartë të plotësisë dhe qëndrueshmërisë në tregimin e rrjedhshëm dhe në hapësirë. Dizajni i linjës delikate lidh zona të ndryshme funksionale dhe realizon racionalitetin e rrjedhave të vizitorëve. Tregimi i hapësirës, nga ana tjetër, lidh hapësira të ndryshme përmes një komploti të plotë dhe i bën konsumatorët të përjetojnë udhëtimin e mrekullueshëm të bashkëveprimit prind-fëmijë.

Emri i Projektit : Meland, Emri i stilistëve : Li Xiang, Emri i klientit : X+Living.

Meland Klubi Për Fëmijë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.