Revista Design
Revista Design
Ybr Një Rimbursim I Portit

Hak Hi Kong

Ybr Një Rimbursim I Portit Propozimi përdor tre koncepte për të rindërtuar sistemin CI për Portin e Peshkimit Yong-An. E para është një logo e re që krijon me materiale specifike vizuale të nxjerra nga karakteristikat kulturore të komunitetit Hakka. Hapi tjetër është një ri-studim i përvojës argëtuese, pastaj krijoni dy karaktere nuskë që përfaqësojnë dhe lërini të paraqiten në atraksione të reja për udhëzimin e turistëve në port. Së fundmi, duke planifikuar nëntë spote brenda, përreth me aktivitete argëtuese dhe kuzhina të shijshme.

Emri i Projektit : Hak Hi Kong, Emri i stilistëve : Shih-Pei Huang, Emri i klientit : National Yunlin University of Science and Technology.

Hak Hi Kong Ybr Një Rimbursim I Portit

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.