Revista Design
Revista Design
Mbajtësi I Thikës

Only Right Here

Mbajtësi I Thikës Që nga shekulli i 12-të, përleshjet e para u dokumentuan si një akt apo spektakël publik. Sot zgjimi i vetëdijës së njerëzve është një simptomë e një vlerësimi të përgjithshëm global, duke qenë pjesëmarrës të natyrës hyjnore, ne jemi një e tërë. "Vetëm e drejtë këtu" simbolizon një epokë të re, ku do të ketë një zhdukje të veprimtarive agresive, duke u mishëruar në atë që dikur ishte një festë kulturore, dhe hapi i madh evolucionar në një nivel humanist.

Emri i Projektit : Only Right Here, Emri i stilistëve : Alan Saga, Emri i klientit : Alan Saga.

Only Right Here Mbajtësi I Thikës

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.