Revista Design
Revista Design
Tryeza E Kafesë

1x3

Tryeza E Kafesë 1x3 është frymëzuar nga bashkimi i enigmave të burr-it. Bothshtë të dy - një pjesë e mobiljeve dhe një ngacmues i trurit. Të gjitha pjesët qëndrojnë së bashku pa nevojën e ndeshjeve. Parimi i bllokimit përfshin vetëm lëvizje rrëshqitëse duke dhënë një proces shumë të shpejtë të montimit dhe duke e bërë 1x3 të përshtatshëm për ndryshimin e shpeshtë të vendit. Niveli i vështirësisë varet jo nga shkathtësia, por kryesisht nga vizioni hapësinor. Udhëzimet ofrohen në rast se përdoruesi ka nevojë për ndihmë. Emri - 1x3 është një shprehje matematikore që paraqet logjikën e strukturës prej druri - një lloj elementi, tre pjesë të saj.

Emri i Projektit : 1x3, Emri i stilistëve : Petar Zaharinov, Emri i klientit : PRAKTRIK.

1x3 Tryeza E Kafesë

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.