Revista Design
Revista Design
Për Biseda Pa Duar

USB Speaker and Mic

Për Biseda Pa Duar Altoparlanti & Micro USB DIXIX është dizajnuar që të funksionojë. Altoparlanti është ideal për biseda pa duar përmes internetit, mikrofoni ka të drejtë përballë jush për të transmetuar qartë zërin tuaj tek marrësi dhe folësi do të lëshojë zërin nga personi me të cilin po komunikoni.

Emri i Projektit : USB Speaker and Mic, Emri i stilistëve : Yen Lau, Emri i klientit : Dixix International Ltd..

USB Speaker and Mic Për Biseda Pa Duar

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.