Revista Design
Revista Design
Karrige

Two in One

Karrige Unë mendoj se ndërthurja e bizhuterive nga plastika dhe kompensatë (druri) është shumë perspektive. Baza e idesë dhe e ndërtimit të kësaj karrige është patkua me hark. Kuajshku i harkut mund të jetë i çdo ngjyre, por duhet të përforcohet detyrimisht nga dy palët shufra çeliku, pasi pjerrësia negative e këmbëve të përparme krijon një moment shtesë, dhe, për këtë arsye, ngarkesë shtesë mbi to. Pjesa e pasme e karriges mund të bëhet nga kompensatë dhe të procedohet në makinën numerike të kontrolluar. Pjesët e pasme dhe të përparme mund të prodhohen individualisht dhe pastaj të ngjiten (në kunjat) ose të montohen

Emri i Projektit : Two in One, Emri i stilistëve : Viktor Kovtun, Emri i klientit : Xo-Xo-L design.

Two in One Karrige

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.