Revista Design
Revista Design
47 "tv Udhëhequr Që Mbështesin Transmetimin Hd

Triump

47 "tv Udhëhequr Që Mbështesin Transmetimin Hd Qasjet konstruktiviste që stimulojnë ndjenjat e shkëlqimit, skajet e zoti kanë qenë frymëzimet tona. Designer dëshironte të ushqejë shqisat hap-tik dhe vizuale të audiencës me iluzione të krijuara me materiale të ndryshme si qelqi, fletë metalike, sipërfaqet e veshura me krom dhe drita e bardhë.

Emri i Projektit : Triump, Emri i stilistëve : Vestel ID Team, Emri i klientit : .

Triump 47 "tv Udhëhequr Që Mbështesin Transmetimin Hd

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.