Revista Design
Revista Design
Tv Me Fund Të Lartë

La Torre

Tv Me Fund Të Lartë Në këtë model, nuk ka asnjë mbulesë të përparme që mban ekranin. TV mbahet nga kabineti i pasmë i fshehur pas panelit të ekranit. Bezeli i hollë eloksal që rrethon ekranin përdoret vetëm për iluzion kozmetik. Për të gjitha këto arsye, vetëm elementi mbizotërues është një ekran në kontrast me formën e zakonshme televizive. Eiffel Tower është burimi i frymëzimit për La Torre. Disa nga ngjashmëritë kryesore të këtyre të dyve janë duke qenë reformistë të kohës së tyre dhe kanë të njëjtën pamje anësore.

Emri i Projektit : La Torre, Emri i stilistëve : Vestel ID Team, Emri i klientit : .

La Torre Tv Me Fund Të Lartë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.