Revista Design
Revista Design
Tv I Udhëhequr Nga 40 "

GlassOn

Tv I Udhëhequr Nga 40 " Shtë një koleksion i dizajnit pa kornizë me zgjidhje të ndryshme projektimi në madhësi të ndryshueshme me element qelqi. Eleganca e krijuar me transparencën e qelqit vazhdon me hirin e përfundimeve metalike duke rrethuar ekranin në madhësi të mëdha. Pa mbulesën e përparme plastike dhe bezelin e mësuar, dizajni lidhet me botën virtuale dhe audiencën me trashësi të ulur në mënyrë drastike në produkte 40 ", 46" dhe 55 ".Të gjithë kornizën metalike që mban xhamin e përparëm rrit cilësinë e projektimit me detaje të sakta të lidhjes së materiale të ndryshme.

Emri i Projektit : GlassOn, Emri i stilistëve : Vestel ID Team, Emri i klientit : .

GlassOn Tv I Udhëhequr Nga 40 "

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.