Revista Design
Revista Design
Ndriçim

Claire de Lune Chandelier

Ndriçim Dekorativ, ndriçim, shitet pako e sheshtë, e paketuar në një qese transportuese të ripërdorshme. Unë kam ofruar një version të përballueshëm të një produkti madhështor, luksoz, të kulturuar që përfaqëson një epokë të kaluar - barok / rokoko, bërë në një material modern. Kjo temë është pa kohë. Në të njëjtën kohë, Claire de Lune Llambadari siguron pak humor, në çuditshmërinë e saj. (Udhëzimet e asamblesë janë dhënë në letër, si dhe CD- Beta). Ideja për ta bërë atë të sheshtë ishte të bëja rolin tim në zvogëlimin e emetimeve të CO2, si dhe të përfshijë konsumatorin përfundimtar në një proces të vetëdijshëm nga ana e tyre për të pasur ndikim në mjedisin tonë.

Emri i Projektit : Claire de Lune Chandelier, Emri i stilistëve : Claire Requa, Emri i klientit : Brand: Claire de Lune Chandelier.

Claire de Lune Chandelier Ndriçim

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.