Revista Design
Revista Design
Mobilje Që Shndërron

Ludovico

Mobilje Që Shndërron Mënyra se si kursen hapësirën është mjaft origjinale, pasi ka dy karrige të fshehura plotësisht brenda sirtarit. Kur vendoseni brenda mobiljeve kryesore, nuk e kuptoni se ato që duket se janë sirtarë janë në fakt dy karrige të ndara. Ju gjithashtu mund të keni një tabelë e cila mund të përdoret si një tavolinë kur merret jashtë strukturës kryesore. Struktura kryesore përbëhet nga katër sirtarë dhe një ndarje pak lart sirtarit të sipërm në të cilin mund të ruani shumë gjëra. Materiali kryesor i përdorur për këtë mobilje, beign eignaliptus bej, është ekologjik miqësor, tepër rezistent, i fortë dhe ka një tërheqje vizuale shumë të fortë.

Emri i Projektit : Ludovico, Emri i stilistëve : Claudio Sibille, Emri i klientit : Sibille.

Ludovico Mobilje Që Shndërron

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.