Revista Design
Revista Design
Sistemi Multiaxial I Mureve Të Perdeve

GLASSWAVE

Sistemi Multiaxial I Mureve Të Perdeve Sistemi multiaxial i mureve të perdeve GLASSWAVE hap derën për një fleksibilitet më të madh në hartimin e mureve të qelqit për prodhimin në masë. Ky koncept i ri në muret e perdeve bazohet në parimin e mullioneve vertikale me profile cilindrike dhe jo drejtkëndëshe. Kjo qasje përfundimisht inovative do të thotë që mund të krijohen struktura me lidhje multidirekcionale, duke rritur dhjetëfish kombinimet e mundshme gjeometrike në montimin e murit të qelqit. GLASSWAVE është një sistem me ngritje të ulët, i destinuar për tregun e ndërtesave dalluese të tre kateve ose më pak (salla madhështie, sallë ekspozite, atriume etj.)

Emri i Projektit : GLASSWAVE, Emri i stilistëve : Charles Godbout and Luc Plante, Emri i klientit : .

GLASSWAVE Sistemi Multiaxial I Mureve Të Perdeve

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.