Revista Design
Revista Design
Bizhuteri

odyssey

Bizhuteri Ideja themelore e odiseës nga monomeri përfshin mbulimin e formave voluminoze, gjeometrike me një lëkurë të modeluar. Nga kjo atje evoluon një bashkëveprim i qartësisë dhe shtrembërimit, transparencës dhe fshehjes. Të gjitha format dhe modelet gjeometrike mund të kombinohen sipas dëshirës, të larmishme dhe të plotësuara me shtesa. Kjo ide interesante, e thjeshtë lejon krijimin e një game gati të pashtershme të modeleve, në mënyrë të përkryer në përputhje me mundësitë e ofruara nga prototipimi i shpejtë (shtypja 3D), pasi secili klient mund të ketë një artikull krejtësisht individual dhe unik të prodhuar (vizitoni: www.monomer. eu-shop).

Emri i Projektit : odyssey, Emri i stilistëve : monomer, Emri i klientit : monomer.

odyssey Bizhuteri

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.