Revista Design
Revista Design
Llamba

Muse

Llamba Frymëzuar nga 'Won Budismism' në thënien e tij se nuk ka cilësi absolute në universin tonë, ne i kemi dhënë një cilësi paradoksale 'dritës' duke i dhënë asaj një "prani fizike". Fryma e meditimit që inkurajon ishte një burim i fuqishëm frymëzimi që ne përdorëm për të krijuar këtë produkt; duke mishëruar cilësitë e 'kohës', 'materies' dhe 'dritës' në një produkt të vetëm.

Emri i Projektit : Muse, Emri i stilistëve : Anarkhos design , Emri i klientit : Anarkhos Design.

Muse Llamba

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.